Тина Търнър взима швейцарско гражданство

Звездата живее в алпийската страна от 20 години
25 яну 2013 17:31, Елка Василева
31
Тина Търнър взима швейцарско гражданство
Тина Търнър. Снимка: архив, Reuters

Тина Търнър ще стане гражданин на Швейцария, съобщи Франс прес, като цитира швейцарски медии.

73-годишната американска рок певица стана гражданин на община Кюснахт, близо до Цюрих, където живее, пише в. "Цюрихзее цайтунг".

Звездата живее в Швейцария от близо 20 години. Властите в кантона Цюрих и властите на страната обаче трябва да дадат зелена светлина, за да може Търнър да придобие швейцарско гражданство.

"Щастлива съм в Швейцария, тук се чувствам като у дома, заяви певицата, чието истинско име е Ана Мей Бълок, пред сп. "Блик". Не мога да си представя по-хубаво място за живеене."

Тя увери, че в Швейцария се чувства защитена от намеса в личния й живот. Търнър не е имала публични изяви след турнето си през 2008-2009 г.

Певицата вече владее немски език и се установи в Швейцария през 1995 г, за да последва приятеля си, германеца Ервин Бах, който е с близо 17 години по-млад от нея и работи за звукозаписната компания EMI.

Според "Блик" Тина Търнър планира да се откаже от американското си гражданство, след като получи швейцарски паспорт, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: Швейцариятина търнър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
американецо преди 11 години
Това, че Тина Търнър щела видите ли да се откаже "сега вече" от американското си гражданство са ПЪЛНИ глупости, разпространявани от слабо информирани US хейтерчета. Иска им се. А и този паралел дето по еФтините медии го правят, с Депардийо е тотална глупост. Дебелака буквално се отказа от народа си с цел да не си плати данъците! Супер постъпка и пример за подражаване! Защото след данъците приходите му щели да са само 300 хиляди Евро на година, а с толкова малко пари не се живеело!!! ***!!!
24
0
 
6
 
! Отговори
Rex преди 11 години
Тина Търнър наистина е мн.добра няма спор .Кой от Вас Господа се занимава с музика ?
23
4
 
0
 
! Отговори
. преди 11 години
ha ha ha
22
1
 
2
 
! Отговори
До 25 от 24 преди 11 години
Не ми харесва тона ти, звучи хейтърски, но ако пожелаеш диалог, ще ти отговоря. Само не ме пращай на доктор, слава Богу, добре съм.
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма певица е тази жена !
20
10
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
дърта тлъста развратна миризлива ***.до 24не си спомням някога да сме имали роби *** в Европа:) да не си американец?:) на студентските бригади също ни плащаха, ако някой е забравил:)какви номади?:) сега пък пишеш като ***:) сигурен ли си, че не си за психиатър?:)
19
2
 
4
 
! Отговори
ДО 22 преди 11 години
Няма АКО в човешката история.Ако не беше валял дъжд преди битката при Ватерло, сега картата на Европа щеше да е друга. Да не говорим, че някои държави нямаше да ги има. Германия например. Представяш ли си света без Мерцедес и Байерн Мюнхен. Не, щото са даденост. В Европа първо са вършили мръсната работота *** като роби, после арабите от колониите и азиатците като емигранти. Ти мислиш, че "Студентските" бригади ние сме ги измислили. Било невъзможно всеки да си седи в държавата. Номади сме.
18
1
 
2
 
! Отговори
Емил Боев преди 11 години
-Преди милион години, драги Лоран, един средно голям метеорит е цопнал в Мексиканския залив и е предизвикал огромни вълни. Ако беше паднал в Швейцария, на мястото на Алпите щеше да има голяма дупка, представятели си?-Няма страшно-казах аз-швейцарците, каквито са ловки, щяха да скубят туристите и с помощта на дупка.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Европа е милиони пъти по-добро място за живот отколкото в побърканата Америка. Ако европейците не бяха направили огромната грешка да отворят вратите за арабухите и азиатците и имаха политика за обмитяване на китайските ***, то Европа щеше да бъде като рай. Все още не е късно.
16
6
 
0
 
! Отговори
tinko преди 11 години
не се пише взима е взема,*** такива
15
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох добре че тая не се запъти да става Рускиня...Че там вече щеше да прелее от застарели и позабравени бабки и дедковци...
14
2
 
10
 
! Отговори
sssssss...... преди 11 години
Vtori put niama da se rodi jena kato neia! Velika,nezabravima,kosmicheski glas i talant!
13
5
 
1
 
! Отговори
Швейк преди 11 години
А аз се чу-у-удя ли чудя защо Милката става все по вкусна и вкусна. А те свицарцити, доят ли доят от на Баба Тина гюмовете.
12
20
 
2
 
! Отговори
6666 преди 11 години
Най-накрая дали жителство на ***!
11
2
 
18
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
МОМИЧЕТО ЖЕЛАЕ....ДА Е ПО БЛИЗО ДО ПАМПОРОВО.....
10
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИНА Е ВЕЛИКА.
9
28
 
6
 
! Отговори
. преди 11 години
дърта тлъста развратна лакома *** която си пада по млади руси момченца и си ги купува:) и сто минуси да ми сложите - истината е тая:)
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баба Тина ще облагородява породата млечна швейцарска крава.
7
3
 
28
 
! Отговори
Ставри преди 11 години
Голяма певица с великолепен глас
6
30
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
дърта тлъста лакома развратна ***. неслучайно мъжа й я спукваше от бой и после и би дузпата.

Спонсорирани публикации