Дантела, шоколад и розови мисли за Св. Валентин

Още една колекция на Victoria's Secret
Обновена: 10 фев 2013 16:58 | 10 фев 2013 16:52,
12
Дантела, шоколад и розови мисли за Св. Валентин
Кандис Суонепол, Снимка: Victoria's Secret

Ако искате да купите ефектно бельо на половинката си по повод Св. Валентин (а защо не и без повод), е време да се доверите на ангелите на Victoria's Secret. Кандис Суонепол и Лили Олдридж ще ви улеснят много с подаръка! Или поне ще ви вдъхновят, позирайки изкусително.

Двете красавици и колежките им Карли Клос, Бехати Принсло и Барбара Плавин с голямо нетърпение застанаха отново пред камерата. Около 14 февруари лейбълът за бельо е особено продуктивен откъм каталози и предложения за подаръци, защото точно сега е времето, в което повече хора се ориентират към дантелата и коприната.

В поредната кампания за Св. Валентин виждаме отново много сърца, полуголи тела и всичко е розово и червено (тук няма изненада). На някои кадри Лили, която е омъжена за Кейлъб Фолоуил (фронтменът на Leon), остава без горнище, прикривайки гърдите си с ръце.

Звездата във фотосесията определено е Кандис. Русата изкусителка демонстрира повдигащи сутиени, които придават страхотни форми на всяка гръд, до която се докоснат. Тя позира професионално и се заиграва с камерата, поставяйки пръст на нежните си устни.

20-годишната Карли пък влиза в образа на една чудесна валентинка. Сложила дантелено червено домино, което уж трябва да докарва анонимност, слабичката Клос се отличава с най-стройната фигура от всички модели от ангелското семейство.

Преди години тя бе открито нападната в медиите, че не е добър модел за подражание заради кльощавите си форми, но и тази буря отмина. Клос не напълня, ала се сдоби по-женствено излъчване и особено по бельо, си е секси парче.

Един от най-изкусителните кадри е този, в който 19-годишната Барбара Палвин, чието име наскоро бе забъркано с тийнидола Джъстин Бийбър, съблазнява не само с визия , а и с шоколадови бонбони, прибрани в кутия във формата на сърце.

Коя дама спечели вашето сърце? Вижте красавиците в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв свети Валентин?!?Кой го е канонизирал, къде е в списъка на светците на нашата църква?Тука продажните управници ни поамериканчват (потурчват), като ни ашладисват всякакви глупости, несвойствени за нашата хилядолетна култура.Нищо чудно утре да USA сектите или други подобни да на натрапят свети Алах или някоя друга идиотия от сорта...Да си гледаме нашето и да вървим напред, стига чуждопоклонничество и по-католици от папата!Не сме на повече от 1000 години, та да ни натрапват този Валентин
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
малко фолк поезияjabog.blog.bg/poezia/2013/02/10/.1051918
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не празнувам подобни капиталистически празници.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо католическия празник "Свети Валентин" го свързвате със секс ?Обяснете моля. Ако обичате подробно. Явно няма абсолютно нищо общо с религията. Така ли е ? Тогава му махнете името "Свети Валентин" и го наречете "Безпорядъчен Секс".
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Католическите празници са узурпирани от търговците и консуматорската алчност. А сега ни ги натрисат и на нас.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание, внимание за 14.02.2013 - "Трифон Зарезан" - да се приготвят следните вещеви: по кофа червено вино, котел с гроздова ракия и заден калник от 130-килограмов прасяк /обезкостен и грижливо подготвен за скара и шишове/!!! Нека дружно да порицаем католическото нахалство да ни се мешат в календара!!!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На майка ви в п.....а?! Я марш д тоя католически ритуален празник св. валентин.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз обичам да е без ***
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тия католически търгашки празници. Айде пък, че "Деня на любовта" непременно и изключително трябва да е обвързан с пазаруване. Иска ви се ама няма.