Ання Вялицина е трудна за убиване по евино облекло

Супермоделът позира без дрехи "в подкрепа" на лентата с нейно участие "Умирай трудно 5"
Обновена: 18 фев 2013 15:51 | 18 фев 2013 15:51,
3
Ання Вялицина е трудна за убиване по евино облекло
Снимка: сп. Maxim

След като момичетата на Джеймс Бонд предизвикват такъв фурор през годините, дойде ред и на друга екшън поредица да вкара една впечатляваща красавица в сюжета си. Става въпрос за неповторимия „Умирай трудно", чиято пета част вече е факт и носи името „Умирай трудно: Денят настъпи".

Неостаряващият Брус Уилис е епичен образ като господин Бонд, който упорито не умира, а този път си има и компания в лицето на екранния си син Джон Маклейн-младши, или просто Джак (Джей Кортни, "Джак Ричър" и Варо в сериала "Спартак: Кръв и пясък"). Дотук може би жените биха се впечатлили, а мъжете ще го направят след следващото име, което е на модел от каталога на Sports Illustrated.

Супермоделът Ання Вялицина получава роля в екшъна, като ще играе любовната тръпка на Маклейн-младши. Е, какво е филм без хубав любовен романс?

Бившото гадже на Адам Левин (Maroon 5) е поредният модел, който иска да пробие в киното. Преди много години Мила Йовович засне лентата „Петият елемент" и оттогава се опитва отново и отново да се утвърди като актриса най-вече с ролите си във фантастичната продукция „Заразно зло".

Роузи Хънтингтън-Уайтли пък смени Меган Фокс в третата част на „Трансформърс". Сега е ред на Ання или Анн Ви, както я наричат на галено, да се докаже.

Дамата е намерила много оригинален начин да промотира филма и най-вече участието си – просто се съблича чисто гола. Тя прави еротична фотосесия за мартенския брой на сп. Maxim, като един от кадрите носи името: „Всеки ден е добър ден да умреш, когато Ання Вялицина е намесена". Изречението е заигравка със заглавието на филма, което в оригинал е „A Good Day To Die Hard" ("Добър ден да умреш" в буквален превод").

Вижте прелестната гола Ання в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трудна за убиване ли? Пуснете я на великият Деян от Тенерифе - хищника, да я удуши като пиле и да я обезкости тази фотошопирана ***! Свобода за Деян!
2
1
 
1
 
! Отговори
ДО-"Възмутен&qu преди 11 години
Ами къде търсиш под вола теле?Ако не можеш да разбереш горното, другият въпрос ми е -какво правиш в женската тоалетна? Ако и това не разбра значи няма нищо в твоята глава.
1
2
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 11 години
А бе какво ни занимавате с глупости. Няма ли да пуснете новина, че се навършват 140 години от обесването на Васил Левски?

Спонсорирани публикации