Руни Мара: Не смятам, че трябва да се срамуваме от тялото си

Актрисата говори за голотата си във филмите пред режисьора Стивън Содебърг
20 фев 2013 16:17,
0
Руни Мара: Не смятам, че трябва да се срамуваме от тялото си
Снимка: сп. Interview

Със своята стройна фигура и кукленска прелест Руни Мара е истински холивудска красавица. И нищо чудно, че режисьорите искат да я съблекат във всеки филм, в който участва. В последното си интервю за сп. Interview актрисата споделя, че няма нищо против голотата, но всичко си „има граници".

Миналата година Мара бе номинирана за „Оскар" за ролята си на Лисбет Сандър в лентата "The Girl With The Dragon Tattoo", където показва повече плът и участва в секссцени.

По повод разголените кадри тя споделя още: „Не смятам, че човешкото тяло е нещо, от което трябва да се срамуваме. И другите хора на планетата имат същите части на тялото като мен. Така че да ги видиш отново на екран не би трябвало да бъде чак такъв шок за повечето".

Въпреки либералното си отношение към голотата Руни не е някакъв ексхибиционист. "Правя това, което ми е казано да правя. Но има определени граници", казва актрисата на режисьора Стивън Содебърг, който я интервюира за медията.

Содебърг, който режисира и последния филм с участието на Руни - „ Side Effects", често се шегува, че тя е гола във всички продукции, в които участва.

В отговор Мара му казва: „Ако има смисъл в това героинята ми да се съблича, аз се доверявам на човека, който режисира филма. Сега, след като те познавам по-добре, съжалявам, че ти се доверих".

27-годишната брюнетка в никакъв случай не би се определила като развратна дори в по-младите си години. Тя споделя: „Бях доста превзета".

Мара, която има по-голяма сестра, издава още, че първият сутиен, който е сложила, е бил неин: „Тя беше доста разстроена, когато мама ѝ донесе спортен сутиен. Тя отказа да го сложи, така че аз го взех. Много исках да имам гърди. Но минаха години, когато накрая сутиенът ми пасна".

На въпроса коя е любимата част от тялото ѝ, звездата изненадващо отвръща: „Стъпалата ми. Те ме отвеждат там, докъдето трябва и обикновено на време. Не миришат и са добра големина. Имам и дълги пръсти", с усмивка разказва за стъпалата си актрисата.

Във фотосесията за сп. Interview стъпалата на Мара не се виждат, но пък фокусът е върху прелестното ѝ изразително лице. Разгледайте отблизо Руни в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: голотароляРуни Мара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари