Щастливата самотна майка Дженюъри Джоунс

Блондинката показва перфектната си форма от корицата на Glamour
Обновена: 9 мар 2013 15:37 | 9 мар 2013 15:36,
2
Щастливата самотна майка Дженюъри Джоунс
Снимка: сп.Glamour

Дженюъри Джоунс участва в хитовия сериал "Момчетата от Медисън Авеню". Тя има две номинации за „Златен Глобус" и номинация за награда „Еми" за ролята си в него.

Нежната блондинка Дженюъри Джоунс е позната на публиката от хитовите филми като „X-men: First Class", „The Hungry Rabbit Jumps" с Никълъс Кейдж, спортната драма „Безсмъртните Маршал" с Матю Маконъхи, „Психаротерапия" с Адам Сандлър и Джак Никълсън, „Фронтално" на Стивън Содърбърг и „Бандити" на Бари Левинсън.

Актрисата напомня за себе си и от новия брой на британското издание на списание Glamour (април/2013), позирайки в тоалет от две части с принт на карета на марката Louis Vuitton.

На вътрешните кадри Дженюъри е с доста по-семпла визия, но отново е много секси.

В последно време мис Джоунс стана известна покрай признанието си, че яде плацентата на сина си Ксандър.

Последните слухове пък я вкарват в афера с годеника на Майли Сайръс – Лиъм Хемсуърт. За нея има спекулации и че е имала и връзка със съпруга на Клаудия Шифър – Матю Вон. Актрисата застана пред камерата на Вон за филма „X Men" през 2011 година и тогава се заговори, че може би е забременяла от него.

Другият предполагаем баща на бебето ѝ е гаджето на Оливия Уайлд – Джейсън Съдейкис, с когото Дженюъри е имала връзка преди две години. Тя обаче така и не обявява кой е бащата на сина ѝ и се чувства щастлива от статута си на самотна майка.

В интервюто актрисата разкрива, че причината да яде плацентата си е, защото е разбрала, че тя помага на жените да се справят със следродилната депресия и умората (въпреки че самата тя не е страдала от тях).

Джанюъри казва, че няма нищо против отговорността да бъде самотна майка и че е доволна от решението си да роди бебето, както и че не иска хората да я съжаляват. „Имам всичко, за което съм мечтала – семейство, кариера, приятели и прекрасно дете", казва 35-годишната блондинка.

Вижте снимките на Дженюъри за списание Glamour в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ДА Е ЧАК ТОЛКОВА САМОТНА ,КОЛКОТО Я ДАВАТЕ ТЪЗ МАИКА ,МИ СЕ СТРУВА
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ше я опаткам безкомпромисно. Такива мръшавки ме точат якоооооо!!!!!!!