Джорджа Мей Джагър играе секс игри за Cavalli

Дамата представя новия аромат на марката в горещи кадри с бразилски модел
Обновена: 11 мар 2013 13:12 | 11 мар 2013 12:55,
10
Джорджа Мей Джагър играе секс игри за Cavalli
Снимка: Just Cavalli

Малката дъщеря на Мик Джагър Джорджа става все по-провокативна и секси. Дамата за пръв път е лице на аромат и вкарва целия си потенциал и еротика в снимките на рекламното видео на новия аромат на Just Cavalli – Just.

На кадрите се вижда как красавицата си „играе" на съблазняване с един сладур, с когото се гонят из коридорите на голямо имение, докато накрая не се озовават в леглото. Името на мъжкия модел е Марлон Техксейра и по народност той е бразилец.

Идеята на видеото се крие в съблазънта и страстта, а според Библията страстта е грях и затова той се представя под формата на змия. В случая змийският принт е на панталоните на Джорджа, които в крайна сметка остават единственото по тялото ѝ.

Символичен знак на ръката ѝ пък играе ролята на свързващото звено между нея и красавеца. В мейкинга на видеото тя обяснява, че рисунката представлява отпечатък от змийско ухапване – тоест, че тя и той са белязани от страстта.

Появата на г-ца Джагър като лице на парфюма Just Cavalli бе анонсирана миналия септември. Тогава тя определи аромата като „младежки и игрив".

„Роберто Кавали е страхотен дизайнер. Брандът Just Cavalli е секси, младежки и страхотен. Всяка колекция е различна и много цветна. Тя е създадена за по-младото поколение, което иска да бъде в крак с модата", каза тогава 21-годишният модел.

Относно участието си в рекламното видео пък Джорджа споделя: „За пръв път съм лице на аромат, за мен е голяма чест". Представителите на аромата на пазара - Coty Prestige от своя страна също похвалиха хубавицата: „Джорджа е талантлива модна икона. Тя е секси и провокативна. Рокът е в нейното ДНК. Тя е идеалната муза за дамския аромат на Just Cavalli".

Моделът няма как да не се поласкае от подобни думи, макар че на нея ѝ е писнало да я асоциират с рок дама, бунтарка и момичето на татко.

„Тя не иска да бъде възприемана като момичето на татко повече. Иска снимките ѝ да рефлектират повече върху нейната същност, да показват каква е – модерна, млада жена", разкри неин близък.

Вижте какви изкусителни игри играе Джорджа в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
!?!? преди 11 години
"Дамата представя новия аромат на марката .................."ДАМАТА??????!!!! МОЛЯ???от това дете дама никога няма да стане
7
1
 
7
 
! Отговори
Кратос преди 11 години
Абе става момичето... Да надува кавали,няма да сме придирчиви сега
6
2
 
1
 
! Отговори
bvb do 5 преди 11 години
Има има ама след девет месеца
5
2
 
5
 
! Отговори
. преди 11 години
Лора Караджова 2, поне не пее
4
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Аман от този секс, след него друго няма
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и аз искам да играя с дъщерята.
2
1
 
7
 
! Отговори
фото преди 11 години
има интересна физиономия... засега не се налага много фотошоп за да я докарат на визия за реклама на голям бранд... ще се храни някоя и друга годинка като фотомодел, в предвид произхода й със сигурност даже ще се занимава с фотомоделизъм ... ;-)
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да дойде да надуе и моят Caval