Тина Търнър направи първата си корица за Vogue на 73 години

Музикалната легенда е най-възрастната дама, позирала на корицата на модната Библия
14 мар 2013 08:06,
15
Тина Търнър направи първата си корица за Vogue на 73 години
Снимка: сп. Vogue

Макар че е с близо половин век по-възрастна от повечето модели, които красят първата страница на Vogue, Тина Търнър успява да прикове погледите със своята забележителна фигура и младежко излъчване.

Певицата е истинска легенда в музикалния свят, а сега ще се превърне и в такава в модния. Дамата е най-възрастната жена, позирала за корица на Vogue. Тя открадна тази „титла" от 62-годишната Мерил Стрийп, която миналата година се появи в американския вариант на модната Библия.

Тина направо сияе в черен панталон и сако на Armani. За съжаление на читателите, тя не показва забележителните си крака, които толкова години са давани за пример на корицата, а във вътрешните страници редакторите са ги „скрили" в дълъг панталон и пола до коляното. Снимките са дело на Калудия Кнопфел и Стефан Инделкофер.

Търнър е име в музикалния бранш, но за нея усилено се заговори и по друга тема. Дамата се отказа от американското си гражданство, за да се сдобие с швейцарско. Тина от години живее в страната на часовниците и банките, където е и любимият ѝ Ървин Бах.

Наскоро изпълнителката на „Simply The Best" сподели пред швейцарския вестник Bild: "Много съм щастлива в Швейцария. Тук се чувствам у дома. Не мога да си представя по-добро място, на което да живея".

Търнър е считана за най-успешните певици на всички времена. Звездата ѝ изгрява в средата на 60-те години на миналия век и оттогава до сега тя е продала над 200 милиона копия от своите албуми. Тя е носителка на 8 награди „Грами" и продала повече билети за концертите си от всички соло изпълнители в музикалната история до момента.

Наричат я баба Тина заради годинките ѝ, но на страниците на Vogue тя ни най-малко не прилича на баба. Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
!!! преди 11 години
ВЕЛИКА!КЛАСА!КЛАСИКА! ПРОСТО ТИНА ТЪРНЪР!!!!!
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Тина може да се каже само една дума. ВЕЛИКА! А като си помислите колко тежък е бил животът и с Айк! И номер 2, точно за това Тина никога не е взимала и предполагам и никога няма да взима наркотици, защото е видяла в какво се е превърнал Айк Търнър заради тях.
10
0
 
19
 
! Отговори
? преди 11 години
Била съм на два нейни концерта , Страхотно изпълнение , талант и енергия, която завладява всички.Да е жива и здрава и все така хубава !
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИНА Е ВЕЛИКА
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента в народното събрание депутатите на БСП реват на умряло.
7
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На какви хапове е, искам и аз !
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баба Тина беше и си остава върха!Аз съм я гледал в началото на 80-те когато се снимаше за новогодишната програма.Беше супер!За мен това е идеала за певица!Да е жива и здрава!
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 30год.гледах концерта и във Варна.Страхотна певица и танцьорка е.
4
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наскоро си мислех как Тина Търнър след определена възраст се скри от обществото, пледполагам, за да си живее живота. А не се излага като нашто Лиле! ***, на ти сега корици! Па и ни обясняват колко страхотно изглежда, айде баста!
3
0
 
20
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
До Анонимен Типично по нашенски,може да не познаваме човека,но винаги сме способни да го унижим.За този матрял и каза Бойко.За жалост такива като теб са болшинството.
2
1
 
15
 
! Отговори
Мимето преди 11 години
Поздравления за такива хора - дават на обществото много, вземат не малко.
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Тина.

Спонсорирани публикации