Дженифър Лорънс: На сцената съм като изплашено чихуахуа

Актрисата се чувства у дома на снимачната площадка
Обновена: 2 апр 2013 14:12 | 2 апр 2013 14:12,
4
Дженифър Лорънс: На сцената съм като изплашено чихуахуа
Снимка: сп. Fabulous

Актрисата Дженифър Лорънс е една от най-търсените жени от продуцентите и модните редактори. Дамата спечели тяхното внимание, след като грабна „Оскар" за най-добра актриса тази година за участието си в „Наръчник на оптимиста".

Въпреки успехите си 23-годишната хубавица не се е главозамаяла и не е заобичала светския шум. Всъщност Дженифър признава, че се чувства комфортно единствено на снимачната площадка.

В новия брой на сп. Fabulous Лорънс разкрива още интересни факти за своята личност и показва защо е избрана за корица на броя – а именно, защото е невероятна!

Ето и акцентите от интервюто:

За това, че славата не я е променила: Има нещо тъжно в това да те погледнат в очите и да осъзнаеш, че човекът отсреща те смята за някой друг. Не се разхождам със самочувствието, че съм някаква звезда. Чувствам се по същия начин, както съм се чувствала през целия си живот. Но понякога хората ме гледат по различен начин и това ме кара да се чувствам странно.

Възпитана съм така, че ценя парите. И дори и да имам много, семейството ми няма да ми позволи да се превърна в з*дник или нещо подобно. Родителите ми никога няма да ми позволят да се държа като дива.

За страховете ѝ: Страх ме е от паяци и духове. Дори някак си бих била по-спокойна, ако знам, че в къщата ми има крадец, който е от плът и кръв, отколкото дух.

За това, че се е чувствала некомфортно на наградите „Оскар": Мисля, че цял живот ще се държа като изплашено чихуахуа на подобни събития. Определено не мога да се отпусна. Мястото ми е на снимачната площадка, там съм щастлива. Там ми е удобно, там е домът ми. Когато ме сложите на сцената или на червения килим, се превръщам в чихуахуато Дженифър.

За това какво/кой я вдъхновява: Моето вдъхновение е Мерил Стрийп. Бях на 13 или 14, когато даваха „Изборът на Софи" по телевизията. И аз се стараех да следя всяко нейно движение, защото тя е невероятна.

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
Ще те пръсна ей!
2
8
 
3
 
! Отговори
Джедай мастър преди 11 години
Много ***, бездарна и бутафорна крава
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мн яка и искрена мацка

Спонсорирани публикации