Хали Бери е бременна от Оливие

Актрисата е в третия месец и очаква момченце
6 апр 2013 10:34,
16
Хали Бери е бременна от Оливие
Хали, Оливие и Нала на летището в Лос Анджелис. Снимка: Splash news

Хали Бери е бременна с второто си дете. Таткото е годеникът ѝ ОливиЕ Мартинес, с когото излиза от 2010 г. Новината официално е потвърдена от говорителят на звездата.

Актрисата е в третия месец и вече знае пола на бебето - момче, пише TMZ. 46-годишната актриса и любимият ѝ вече споделят попечителството на 5-годишната Нала, която е от връзката на звездата с Габриел Обри.

Наскоро носителката на „Оскар" призна, че дъщеря ѝ много искала братче или сестриче и постоянно се молила за това.

„Дъщеря ми непрекъснато ме пита кога ще си има братче или сестриче. Молим се всяка вечер за това и тя е много сладка", сподели актрисата.

Хали бе доста защитнически настроена, когато този вторник (02.04) дамата бе причакана на летището в Лос Анджелис от група папараци, докато се прибираше от почивка на Хавайските острови. Бери бързаше към колата, която ги очакваше и се опитваше да се скрие от нахалните журналисти, които не спираха да я снимат. Един о тях обвини, Мартинес, че го е блъснал в опит да предпази актрисата и малката Нала от репортерите, когато актрисата изкрещя в лицето му: „Махайте се! Има дете! Има дете идиоти такива!"

Това не е първият път, в който французинът проявява насилие в опита да предпази Хали. Миналият ноември той се сби с бившия приятел на Бери, по време на ожесточената битка в съда за попечителството на Нала.

Тогава Габриел поиска ограничителна заповед срещу Мартинес, обвинявайки го в опит за убийство.

Обри издейства разрешение, с което забранява на Хали да се премести с дъщеря им във Франция, каквото намерение имаше актрисата, за да създаде общ дом с годеника си. Съдията се съгласи с искането му на основание, че така Обри няма да може да вижда детето си достатъчно често.

Пред списание „Hello" Бери каза тогава: „Когато Нала навърши 18 години, тя сама ще може да взима решения къде и с кого иска да бъде. Смятам, че тогава ще можем да се преместим във Франция, защото там е мястото, където искам да завършат дните ми".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Дано най-после Холи е намерила щастие и спокойствие с Оливие Мартинес."По наше село му викаме : "Най-сетне си е седнала на ***!".
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Благодаря, че ме информирахте!
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кака Минка от Злокучене е бременна от Пешо водопроводчика.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как па в 3 месец и се знае пола на бебето? Живея в USA, и не съм чула да е бременна, в България как ги научавате тия 'новини ' не знам!
6
6
 
11
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Хали е толкова красива,но никога не сам я виждала с хубав мъж ,освен Уесли Снайпс ...но най-важно е тя да си ги харесва и най-вече да бъде щастлива! Да им е живо и здраво :)
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, *** Оливие е на 47 години , а тя на 46.Какви каки те гонят?
4
4
 
13
 
! Отговори
знем ги тия преди 11 години
Този Мартинес, с друго не знам известен ли е, но дълго време беше любовник на Кайли Миноуг.Явно богатите каки го привличат.
3
0
 
19
 
! Отговори
A преди 11 години
Да им е честито! Само как в третия месец вече знаят, че е момче...големи технологии, голямо чудо...
2
14
 
9
 
! Отговори
123456 преди 11 години
е, малко е старичка вече за бебе, ама като е станало....
1
3
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
На нея, както и на всички други им е пределно ясно, че високите хонорари, които получават, са част от тази игра - да хранят и жълтите издания с клюки и снимки за тях.Не че ме интересуват персонално, но браненето на "личното" им пространство е доста лицемерно от тяхна страна.Нима наистина си мислят, че са много кадърни или им ги дават заради сините им очи!?