Бийбър: Не отвръщам на злобарите, за да не ги правя известни

Певецът е доволен от постовете на феновете си в Twitter, но не чете тези в YouTube
Обновена: 9 апр 2013 14:44 | 8 апр 2013 12:36,
20
Бийбър: Не отвръщам на злобарите, за да не ги правя известни
Снимка: сп. Teen Vogue

И Джъстин Бийбър цъфна във Vogue. Певецът дори заема цели две корици на изданието Teen Vogue през май, като демонстрира невинно излъчване и небрежен стил. Сладникавият имидж на канадеца се допълва от неговата „набожност". На някои от кадрите Бийбър е захапал кръст, който виси на врата му.

Гледайки снимките, по нищо не си личи, че певецът изживява драматичен момент в живота си. След като Гомес го заряза в началото на годината и изкара „най-лошия" си рожден ден, Бийбър колабира на сцената в Лондон миналия месец и може да влезе в съда заради ядосаните си съседи, които не одобряват купонджийския му начин на живот.

Джъстин обмисляше да си вземе кратка почивка от публичното пространство, но преди това отново ще привлече вниманието на тийнейджърките със сладникавата фотосесия и думите си.

Ето и някои акценти от интервюто:

За коментарите, които чете в социалните медии: В профила ми в Twitter всичко е ок. Имам много фенове, но рядко получавам някакви неприятни коментари. Не чета това, което се пише в YouTube, защото на човек може да му прилошее от него. Чета такива неща из нета, че понякога ми идва да намеря тези хора в Twitter и да им отвърна подобаващо. После се замислям „Ако някой се заяжда с мен, аз ще му направя услуга, като му отвърна, защото веднага ще стане известен".

За това, е познава себе си добре: Знам кой съм и всичко е под контрол. Не смятам, че трябва да отговарям на всяка спекулация. Помните ли, когато Кам'рън се заяде с Джей Зи. Той не му отвърна. И не го направи, защото е Джей Зи. Има толкова много неща, които се говорят, а не са истина. Предпочитам да прекарвам свободното си време в разговори с истинските ми почитатели. Просто трябва да вдигнеш главата си високо и да бъдеш позитивен".

За приятелите си: Имам близки приятели и вероятно мога във всеки един момент да им се обадя, да излезем заедно и да бъда техен приятел. Но сега не мога да вярвам на никого. Поддържам контакт с четирима души. Нямам нужда от много приятели, за да бъда щастлив. Имам нужда от хора около себе си, които обичам".

Вижте снимките на Бийбър галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
Митко преди 11 години
Интересното е, че в канада никой не му се кефи. За разлика от Шаная Туейн, Селин Дион и за моя изненада Памела Андерсън. Като се спомене тяхното име и хората се кефят. Обаче това момче е просто трън в очите на канадците. Мои колеги се срамуват от факта, че този е техен сънародник. Що така незнам. Момчето си го бива, опитва се да прави нещо и успява. Вярно, че 905 от феновете са в Европа и Азия но все пак.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е, много зряла позиция относно хейтърите. Никой не е длъжен да го хареса, а той не е длъжен да се интересува от някакви никому неизветсни неудачници.Но ми стана смешно как искал да намери хейтърите в Туитър, за да им отговори подобаващо. Едно време мъжете по друг начин изглаждаха разногласията :D
12
7
 
6
 
! Отговори
Коментар преди 11 години
Плюйте те го колкото си искате, но в крайна сметка момчето е готино, има пари и е известен и ще *** само елитни мадами, а ние тука с вълци се давим :)
11
6
 
18
 
! Отговори
Queen forever преди 11 години
Господи, върни ни Фреди Меркюри, а ние ще ти върнем Джъстин Бийбър!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто е женствен този. Как да го кажа. Погледнете му личицето. Говоря само за лицето му естествено. Ама има жени и мъже (:D) с различни вкусове, така че ...
9
0
 
14
 
! Отговори
До автора: преди 11 години
Моля, пишете или превеждайте по-грамотно или поне се постарайте! Подлежат на поправка най-малко четири грешки, за да се редактира смислено следното изречение:"За това, е познава себе си добре: Знам кой съм и всичко е под контрол."Дори и читателите на "преписани от втора ръка клюки" заслужават уважение, ЗАТОВА друг път внимавайте повече!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно Джъстинчо обича да прави известни само подмазвачите. Такива като него, нежни тийнчета виреят само в комфортна обстановка на подмазвачи и лицемери, защото са уязвими. Но животът рано или късно ще сполети Джъстин с цялата си сила. И тогава ще му се наложи да живее в некомфортна среда.
7
10
 
17
 
! Отговори
От пандиза преди 11 години
Я ни го дайте тоя сладур насам за да му разпорим ....
6
5
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
e priznai si sega pak,kolko pevci i boksiori,i fudbolisti i kvi li ne si priznaxa,kvo mu ima 6te ti azbqgat fenkite ama 6te ima6 mnogo fenove
5
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Певецът"?! ама той е певица!
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя бийбърчо не се ли намери некой да му тегли една .и..а
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си намери майстора!Иначе браво на Гомес - не и действа добре на имиджа да ходи с ... номер 1 го е казал.
2
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БУБУЛИНА
1
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЕДИ