Райън Гослинг мечтаел да ограби банка

Актьорът обаче се страхувал от затвора
18 апр 2013 17:27,
3
Райън Гослинг мечтаел да ограби банка
Райън Гослинг, Снимка: Reuters

В последния си филм „The Place Beyond the Pines" Райън Гослинг е татуирано лошо момче, което е принудено да обере банка. Всъщност това е и една от най-големите фантазии на хубавеца, която се зародила в главата му още като хлапе.

„Винаги съм си фантазирал как обирам банка. Но се страхувам от затвора и бих го направил само ако съм сигурен, че няма да попадна там", сподели Гослинг, цитиран от FemaleFirst.

"Снимахме всички сцени с обира в един ден и трябваше да играя, сякаш съм истински професионалист с голям опит", допълни той.

32-годишният Райън не харесвал особено дрехите си в лентата, но най-много го притеснявала татуировката на лицето му. „Не ми допада тази татуировка. Не знам въобще каква роля имат и всички останали рисунки, които ми направиха за филма. Вероятно доизграждат образа на героя.

Интересното при работата с Дерек (режисьора) е, че не ти позволява лесно да взимаш решения. Така че макар и да не харесвах татуировката на лицето си, трябваше да я нося през целия филм. Толкова се срамувах, че не можех да се гледам в огледалото", разказва пред сп. Nutz актьорът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е баси лигльото. Сега видях прословутата татуировка. То направо жив да го оплачеш. Срам, срам. Хората ги правят на маймуни по филмите и пак не реват като тоя мамин слъдък...
2
0
 
4
 
! Отговори
vb преди 11 години
Тоя Гослинг има маса и кинти, взел да ми изпада в лирически отклонения... Абе, аркадаш - харчи си спечеленото със здраве, стига си мечтал да си лошо момче... не е за всеки!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В затвора направо ще ти сцепат уплътненията на цвайтера!!!