Миглена от "Къртицата": Не изпитах страх, а разочарования

Какво каза тя пред Dnes.bg за 100 Кила и за това какъв вкус имат червеите
Обновена: 19 апр 2013 17:42 | 19 апр 2013 17:42, Петя Славова
31
Миглена от "Къртицата": Не изпитах страх, а разочарования
Миглена. Снимка: TV7

Следващият участник, който излезе от "Къртицата", е Миглена. Една от най-силните играчи в шоуто, тя се чувства тъжна, че го е напуснала. Миглена се изправи срещу Жени Калканджиева, но не успя да отговори на въпросите толкова бързо, колкото нея. Ето какво сподели напусналата пред Dnes.bg.

С какво ще запомниш участието си?

Играх така, както и живея извън предаваето. Нямам чисто физически страхове, но изпитах огромни разочарования и се стигна до сълзи от едно такова неприемане от страна на други участници. Най-големият урок, който научих от играта, е, че не бих променила начина си на живот и начина си на игра. За мен шоуто се превърна в много важна цел и специално в стремеж да убедя отбора да не се делим и да се обединим срещу Къртицата. За съжаление това не успях да направя и в това се крие и разочарованието ми.

Твоята жертвоготовност се видя като амбиция от другите.

Не искам играта ми да се разглежда като жертвоготовна само или само като амбициозна. Има и от двете. Мога да определя играта си като отборна. За мен нямаше значение дали ще съм от страната на Гибона или Любо. Искаше ми се заедно да преминем препятствията. В игра, която е отборна до един етап поне, са важни и жертвоготовността и амбицията. И извън играта, всичко в живота си съм постигнала сама благодарение на двете качества.

Завършила си психология в Лондон и точно за това бе и конфликтът ти с Жени, която поиска да си скъсаш дипломата, тъй като я обяви за Къртицата. Мислиш ли, че го е направила именно защото тя е Къртицата?

Убедена съм в това. Има момент на съмнение, когато играеш преди излизането, дали човекът срещу теб е Къртицата. На този етап съм почти сигурна, че е тя. Иска ми се да вярвам, че ми е наговорила всичките тези неща именно защото е Къртица, а не от някакви лични подбуди.

Имате общи интереси и извън живота – модата.

Тя има модна агенция, аз се занимавам с дрехи. Общото е, че и двете на ранна възраст постигаме много неща. Виждала съм я с детето й, когато го доведоха, как се държи и я видях като една много силна жена. А същевременно преди всяка игра бе готова да предаде целия отбор. Идва мисия и се започва: това е много сложно, дайте да се откажем предварително. Изобщо, опитваше се да сломи психиката на целия отбор. Оттам дойдоха и подозренията ми към нея.

Кой беше най-хубавият ти момент в предаването?

Когато пренесох 31 кг и 600 г камъни. Заклевам се! Най-тежкият беше скокът с бънджи, когато трябваше да задържа едно яйце. Никога не бях скачала, но нямах страхове. Казвах си, че ще се справя. Но в момента, в който яйцето в ръката ми се счупи, изпитах много по-голяма болка от натоварването с камъните. Много повече ме боли от едни пропуснати неща, отколкото какъвто и да е физически труд.

Като че ли приемаш много на сериозно тази игра.

Много! Като влизах в шоуто, единствената ми идея беше да рекламирам дрехите си чрез него. В един момент, след първите няколко дни, когато вече нямах достъп до семейството и външния свят, моят свят се превърна играта. Постоянно мислих стратегии, с всеки говорих и много исках да играя. Така управлявам и бизнеса си.

Ще ти липсва ли 100 Кила?

Да. Докато бях в Базата, си мислих, че тази изолираност пречи на отношенията ми с него. Мислих, че всичко между нас е приятелство и аз му придавам някакъв привкус на интимност. Всъщност сега знам, че именно тази изолираност ще ми липсва. Ще ми липсва мига, когато има една задача, но близо до теб е човек, който гледа дали ще се справиш, дали няма да паднеш и после ти донесе сухи дрехи, за да не ти е студено.

Доста любов има в "Къртицата". Една от най-драматичните връзки е тази между Деян и Радина. Ти като човек, завършил психология, как би коментирала техните отношения?

Когато тези неща са се случили, аз бях в изолация при Валя и Моро. Това, което видях от тях, е, че са като деца. Деян постоянно е зад Радина, подкрепя я, защитава я. Това пролича и на номинациите, когато Емануела заби копието си пред Радина, а Деян го взе пред себе си.

С кого се сприятели най-много, освен с Явор (100 Кила)?

Марина ми бе най-близка. С нея споделях страховете си. Тя бе и човекът, който успя да ме разплаче най-силно на лайф-а, тъй като каза, че ще забие копието пред Тони, за да ме спаси. В този момент си казах, че поне един разбра начина, по който играх аз.

Не си участвала в друго реалити?

Никога не съм кандидатствала до този момент и не съм знаела, че едно подобно шоу може да ме научи на толкова много неща.

Как тръгна към психологията, след като се занимаваш с мода?

Аз съм човек, който съм посветила живота си на красотата. Казвам – мода – за външната, психология – за вътрешната красота. Дрехите ми се харесват, те са евтини, за да може всеки да ги носи. А в същото време имам мечта, която се надявам да изпълня, след като набавя достатъчен капитал. Тя е свързана с психологията. Искам да направя психологически училища, които да работят и с детски градини и домове за изоставени деца. Там малките ще бъдат учени как да четат емоциите си, как да анализират поведението си в дадени ситуации. Ако децата правят тези неща във всекидневен план, те няма да изпадат в емоционални дупки и ще анализират постъпките си. Те ще избират пътища, които не само тях да водят напред, но и другите и така ще се създаде едно по-добро общество.

Чакаш ли 100 Кила да излезе?

Малко ми е мъчно, че не успях да се разделя с него, когато излязох, тъй като той замина на турне в Германия, Австрия и други страни. С Жана от "Къртицата на светло" ще го изненадаме на летището. Ще ми липсва цялата атмосфера в къщата. Самото усещане, че си там и се бориш.

Предаването събира известни и неизвестни. С кои се живее по-лесно?

Не усещах такова разделение. Може би се усещаше подобно нещо само в началото, когато известните се познаваха. Наблюдавайки отстрани, в къщата Вили, която много харесвам, много се възхищаваше, че е с известни хора. Тя успя да се интегрира и сближи с тях. Валя и Моро също ставаха различни, като дойдеше известен човек на тяхната маса. Викаха си, представяш ли какво ще кажат хората. Ние сме на една маса със 100 Кила. Има го разделението, но играчите се доказаха. Но между другото, като дойде в предаването и Денис Родман, самите известни, се превърнаха във Валя и Моро. Тези паралели са интересни и поучителни.

Във визитката казваш, че един от най-големите ти страхове е изоставянето. Почувства ли се изоставена?

Да, бях изправена пред най-големия си страх. Не плаках на паяците, въртях се във вода, ядох червеи, но изоставянето ме разстрои. Но пък хора като Марина и Явор ми показаха, че не съм сама.

Какъв вкус имат червеите?

Никакъв. Даваха ни ги с горчица и усещах само вкуса на горчицата. И също така живея с идеята, че всички идваме от пясък и си отиваме пак там, така че каквото и да ми дадат да ям, няма да ме уплашат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
ан преди 11 години
Не съм гледал предаването с изключения на няколко момента и то точно с тази девойка Меглена.Защо я наричате грозна , та тя е симпатична и според мен все още наивна. А това че тук се сблъска с измисления български хайлайф , просто е начин да набере жизнен опит и да не им се връзва повече!Напред момиче!
22
1
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
Какви сте такива хора бе .. била грозна ,била черна гръчава ***. Тя ли е виновна че се е родила такава всички красавци се обадиха. Много ли ще ви е хубаво някои ден за вашите деца така да говорят. И тя не говореше за нейната красота толкова а за дрехите които прави,но има хора толкова прости горките че не могат да схванат какво им се говори. А и за Жени ли е мени ли е ще е хубаво да спре да пие като селски алкохолик и да повтаря колко била постигнала..(колко мъже са я минали)
21
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 11 години
Не е ***, *** и комплексирани ***! Научете се да пишете, а после определяйте кой е *** и ***. Нещастници!
20
7
 
7
 
! Отговори
отиват си по миризм! преди 11 години
Миризливката си намери миризливец,какъв е проблема.... !!!!
19
13
 
9
 
! Отговори
мъж !!! преди 11 години
Току що по телевизията, в спор с една друга мангалкш шоуто, Миглена също *** ,най-сериозно заяви ,че тя ИЗКАРВАЛА ПАРИ С МАНЕКЕНСТВО -ЩЯХ ДА ПРИПАДНА И НЕ РАЗБРАХ ,Миглена наистина ЛИ СЕ МИСЛИ ЗА КРАСАВИЦА....!!!МОЖЕ БИ Я РАЗВЕЖДАТ ПО ПАНАИРИ, КАТО отрицание на МАНЕКЕНКИТЕ -ЧЕРНА ,ГРОЗНА И ГЪРЧАВА...ама тя не е разбрала и счита ,ЧЕ Е ЗАРАДИ "КРАСОТАТА" И ... !!!!!!
18
2
 
7
 
! Отговори
КИРО преди 11 години
АЛООООО, ЗАЩО НЕ ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА....ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ НА ТЕАТЪР......ЗАЩО ЛИ СЕ ЧУДЯ....ПРОСТИ И НЕ ВИ ПУКА - И НЕ ВИ СЕ МИСЛИ.....АЙДЕ НА БИГ БРАДЪР...УРАААА....ПАЙНЕР ,КЮЧЕК И СРЪБСКА МУЗИКА....ИНАЧЕ НЕ СМЕ ***.. ДА БЕ ДА. да сте живи и здрави
17
2
 
16
 
! Отговори
7 преди 11 години
НИКОЙ НЕ СИ Е ПОМИСЛЯЛ,ЧЕ ЖЕНИ ЩЕ НАПУСНЕ.ПРОСТО ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ.НЯКОЙ ПРИБЛИЖЕН ДО ИВАН И АНДРЕЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ.
16
11
 
18
 
! Отговори
до 14 ти !!! преди 11 години
*** Е ,НЕ СЕ КОСИ -НЕ Е БЪЛГАРКА ...ИНАЧЕ КОЯ БИ СЕ ЦЕЛУВАЛА С ***...!!!!
15
7
 
7
 
! Отговори
немо преди 11 години
Абе кажете честно коя е тая подяволите?
14
29
 
17
 
! Отговори
Истина преди 11 години
Това момиче от снимката е живото доказателство какъв *** е българката като цяло.За нея няма *** или ***..ще си разбие гена и 5 пари не дава..*** ***..Ето за това не си взех българка..Заради такива гнусни *** като тази Миглена..Пълен *** която е готова да го прави с *** и араби и *** без да се замисли...***
13
10
 
19
 
! Отговори
разплаках се !! преди 11 години
уууу направо ще се разплача,сега ще чака ***,щото той заминал на турне ...каква драма ,каква трагедия... !!!Той заминал на "турне" ,ами кой ще го слуша там, на турнето само той си знае -СИГУРНО ДА ОГЛЕДА КЪДЕ ИМА ПОВЕЧЕ ДЖЕЛЕЗО И ЖИЦА........ накривил капата ,турил ланците и се мисли вече за рапър...!!!!Така ,ако се ставаше рапър- всички щяхме да станем...и едва ,едва срича на български ...!!!
12
6
 
33
 
! Отговори
симона преди 11 години
СИК, Жени калканджиева показа каква е ***....но какво може да се очаква от едноа мутреса, която се величае, че е ВИП персона, само защото е позната на останалите простакеси и мутри.Успех Миглена, не ти е мястото между тези самовлюбени ***.
11
18
 
16
 
! Отговори
гърчава и черна... ! преди 11 години
чиста *** със заешка захапка -лика прилика с другия ***...!!!!Каак пък ги намират такива ,да се чудиш и маеш....
10
9
 
14
 
! Отговори
тази е мангалка бре преди 11 години
...или в най -добрия случай джоревка ,че и се гордее ,че приличала на *** ...!!!...и как се беше засмукала с другия *** ,направо да паднеш.... !!!Тази ,след това ,което видях ,не бих я докоснал...Язък и за дипломите ,язък и за парите дето ги е харчила-сигурно никой друг не и обръща внимание ,та затова ,се беше хванала с оня -уж рапъра де ,ама тя Жени добре и каза -да си скъса дипломата.... !!!
9
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е как ще отговори първа, момичето като на оная *** *** Жени са и дали отговорите предварително.....по тъпо предаване не е имало, ама то какво да е като *** Иван и Андрей се изживяват като продуценти,,,,селяния и простотия...алоооо СЕМ за какво ви хрантутим бе *** смотани....до кога ще пускате реалитита които опростачват народа и особено младите хора ....не вили е срам....особено оня с папионката
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грозна,ама не й липсва самочувствие.Както тя се самоопредели приличала на индийка,аз пък ще кажа,че е едно към едно *** от факултета.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
една любовна афера по-малко в сериала...Трябваше да го кръстят "Дързост и красота на къра"...Толкова жалки опити за интриги не съм виждал никъде?
6
5
 
11
 
! Отговори
m преди 11 години
не харесвам жени ,които се правят на невинни ,наивни идеалистки в същото време обличайки и държейки се ефтино и вулгарно стил лейди гага. такова лицемерие и фалшиви сълзи рядко се виждат.
5
4
 
8
 
! Отговори
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ преди 11 години
МОМИЧЕТО Е ОТ РАКОВСКИДОБРА ДУША Е,НО Е МНОГО НЕСЕРИОЗНА :)
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИП БАТАЦИ!