Анна Пакуин: Не съм станала актриса, за да бъда известна

Списание Angeleno слага на корица актрисата
3 юни 2013 08:18,
0
Анна Пакуин: Не съм станала актриса, за да бъда известна
Снимка: сп. Angeleno

Този месец по HBO стартира шестият сезон на „Истинска кръв". Вампирската поредица си дели славата на малкия екран с продукцията „Дневниците на вампира" и докато единият сериал е в пауза, идва ред на Суки Стакхаус и сексапилният Ерик, които ще държат зрителите в напрежение. В ролята на блондинката с паранормални способности отново ще гледаме актрисата Анна Пакуин, която е омъжена за колегата си от продукцията Стивън Мойер (играе вампира Бил Комптън) и миналата година го дари с близнаци.

По случай стартирането на новия сезон, красавицата излиза на корицата на юнския брой на сп. Angeleno. 30-годишната канадка е изключително стилна в черните рокли и костюми на марките Roberto Cavalli и Gucci, а с списанието говори за:

За героинята си Суки, която е „магнит за опасности": „Нейната способност да привлича неприятностите носи изключителна драматичност, което прави героинята интересна. Наистина е забавно да я гледаш и не може да се отегчиш, защото тя излиза извън правилата на това, което знаем за този жанр".

За това, че графикът ѝ е прекалено сложен: „Сънят не е голяма част от живота ми. Работата ми е такава, че не се подчинява на определено време. Когато искаш да ти се случват интересни неща и да работиш с интересни хора, просто се хвърляш към тях и търсиш повече детайли. А за мен последните месеци бяха наистина невероятни".

За това, че обича работата си: „Благословена съм с моята професия. Никога не съм я правила за да бъда известна, велика или нещо подобно. Предпочитам да бъда на снимачната площадка един ден и да правя нещо креативно и интересно, отколкото да влезна в някакъв тъп кадър. И смятам, че съм заобиколена от страхотни хора, които по най-добрия начин биха ми сритали з*дника, защото не искам да се превърна в слабото звено на веригата".

В „Истинска кръв" героинята на Анна прилича на наивна тийнейджърка. Облеклото ѝ е винаги небрежно, ежедневно и тя гради образа на лолитка с цветните роклички и ултракъсите панталонки, които носи. Вижте как Пакуин може да бъде пак секси, но и страшно елегантна в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации