Еротичният календар на Vogue Париж конкурира Pirelli

"Голата истина" за топмоделите на модния подиум
6 юни 2013 13:44,
6
Еротичният календар на Vogue Париж конкурира Pirelli
Кейт Мос, Снимка: сп. Vogue Paris

Когато говорим за естетически еротични календари, всичко води към календара на Pirelli, в който позират едни от най-красивите жени, демонстрирайки плът. Ала напоследък Vogue реши, че може да се фокусира върху голотата на моделите и успя да изненада читателите си с доста секси и кадри на световноизвестни манекенки.

В юнския брой на бразилския Vogue вече получихме бегла представа за прелестите на Дауцен Крос, Жизел Бюндхен и Памела Андерсън. Парижкият календар на модната Библия обаче надминава всички очаквания.

Миналата година медията пропусна да издаде своя брой, но тази компенсира с повече плът и стилна еротика. За съжаление кадрите не са нови, а са компилация от снимки на различни модели през годините, направени от топфотографи като дуото Мерт Алас и Маркус Пиджът. Марио Соренти и Инес и Винууд.

В календара може да видите ретро снимка на Дария Уербоу, заснета през април 2006 г., гърдите на невероятната Аня Рубик, запечатани от Хеди Слиман през април 2010г. и разбира се, очарователната Кейт Мос, която е намокрила банския си за кадъра на Марио Соренти.

Останалите секси красавици вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: календареротикаvogue
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.