Лопес ще забременява ин витро от Каспър

Страхува се, че вече е прекалено стара
10 юни 2013 17:27,
4
Лопес ще забременява ин витро от Каспър
Дженифър и Каспър; Снимка: Reuters

Вече не е новина това, че Дженифър Лопес иска да роди дете на 18 години по-младото си гадже Каспър Смарт. 43-годишната певица обаче се притеснявала, че времето лети и затова вече се подлагала на различни процедури, сред които и подготовка за ин витро, за да забременее, пише сп. Star.

„Тя се страхува, че времето не е на нейна страна, имайки предвид възрастта ѝ. Тя се надява, че ще забременее в следващите няколко месеца, тъй като се подлага на лечение за повишаване на плодовитостта", сподели източник пред медията.

Лопес вече има две деца – Макс и Еме, от екссъпруга си Марк Антъни. Хлапетата са близнаци и отдавна се говори, че също са заченати с известна медицинска помощ.

След раздялата си с певеца Лопес се събра с Каспър през 2011 г., който е един от главните ѝ танцьори. Дивата неотдавна сподели, че не изключва вероятността да се омъжи отново, ала бебето сега е неин приоритет.

„Те спориха доста усилено за предбрачен договор, за който Каспър настояваше, но тя му каза, че вече е взела решение да не подписват подобно нещо. Освен това тя има по-голям интерес да роди, отколкото да вдига сватба. И Каспър е съгласен с нея", допълни информаторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милата, колко проста се оказа...
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво ин витро бе да дойде при мен аз ще я заплодя
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЩО? НА ПИЧА НЕ МУ ДОСТИГАТ САНТИМЕТРИ ИЛИ МАТрЯЛ?ХАХАХАХАХАХА