Я елате, пиленца, при Джени!

Анистън ще си прави курник в имението си за $21 млн.
13 юни 2013 18:37,
6
Я елате, пиленца, при Джени!
Джен и Теру скоро ще развъждат пиленца. Снимка: Getty Images

Актрисата Дженифър Анистън смята да отглежда пилета и планира да сложи курник в имението си за 21 милиона долара в Бел Еър, което тъкмо реновира.

44-годишната актриса, която е сгодена за Джъстин Теру и планира да се омъжи за него около Коледа, споменала пред познати, че искала в дома ѝ да има „социални животни".

„Те са много социални животни и обичат да им правиш компания с чаша кафе в ръка. Според моя градинар те обичат и паста", каза актрисата, цитирана от X17online.com.

Звездата от „Приятели" наскоро приключи с ремонта на имението си, което подготвяше за сватбената церемония. Именно реновирането му бе една от причините Джен и Джъстин да отложат сватбата от май за края на юли.

Работните им графици обаче станаха по-натоварени и по последни информации Теру е предложил да си кажат „Да" по Коледа, с което половинката му била напълно съгласна, защото искала голяма сватба и повече време да я планира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Бен Ган преди 10 години
Тук не е споменато, но в момента в САЩ има бум към отглеждането на кокошки. Това вероятно е причината. Както преди години на мода бяха прасенцата вместо домашни любимци. Дори българи, правят софтуер към ,,Android''. Приложение как точно се гледат кокошки. Като тамагочи.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
курника ли струва 21 млн, или имението?
1
8
 
20
 
! Отговори
нерез преди 10 години
много сочно изглежда на тази снимка, ще я клатя като гладен *** джанка