Най-голeмият конкурент на VS атакува медийния свят

Моделите на Sports Illustrated са напът да изместят ангелите по сексапил
24 юни 2013 13:58,
1
Най-голeмият конкурент на VS атакува медийния свят
Снимка: сп. Vogue

Модният бранш е бойно поле, в което конкуренцията е жестока. И макар да не се лее кръв и воините да са греховни изкушения, победата си остава висша цел, а тя е под формата на слава, признание и медийни корици. Два лейбъла отдавна са си обявили негласна война, защото са най-големите фабрики за красавици през последните години – това са Victoria's Secret и Sports Illustrated.

Първата успя да направи звезди от модели като Адриана Лима, Кандис Суонепол, Дауцен Крос, Алесандра Амброзио, Карли Клос, Ерин Хедъртън и т.н. Едно от златните момичета на марката – Миранда Кер, вече не носи етикета VS, което е добра новина за конкуренцията.

Sports Illustrated от своя страна гордо може да се фука с лицата си Ирина Шейк и Кейт Ъптън. И двете дами са всепризнати сексбомби, а втората дори е смъртен враг на Victoria's Secret, след като от оттам я обидиха, че е недостойна да бъде техен ангел и никога не биха я пуснали на свое шоу.

Напоследък обаче интерес провокират още няколко красавици под шапката на този бранд. Криси Тейгън (27 г.) със сигурност ще спечели мъжката аудитория, тъй като позира чисто гола в новия брой на британското GQ.

Алиса Милър (23 г.) пък освен че е млада и секси, е новото гадже на актьора Джейк Гиленхал, което автоматично я поставя под светлината на прожекторите. Преди нея леглото на хубавеца топлеше колежката ѝ Емили Ди Донато.

22-годишната моделка на Sports Illustrated все по-често има присъствие в модната Библия Vogue, като през април в парижкото издание дори разголи гърди пред фотографа Джиампаоло Сгура. Той е отговорен и за юлската ѝ сесия за испанския Vogue.

В нея дамата показва своята чувственост в нежни рокли и костюми. Цветовата гама варира - бледорозово, екрю, шампанско, бяло, черно и кафяво. Тежките и гъсти коси на Емили се спускат от едната ѝ страна, а устните и са толкова плътни и сочни, че плачат за целувки.

Който обходи с поглед тялото и лицето на Емили, ще види защо тя е заплаха за останалите си колежки. Убедете се и вие, като разгледате галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
jojo преди 10 години
ne e zle!