Неуспешните свалки на "сексбога" Ръсел Бранд

Комикът обича да се хвали с уменията си в леглото, но мадамите пак не му връзват
25 юни 2013 12:21,
2
Неуспешните свалки на "сексбога" Ръсел Бранд
Ръсел Бранд, Снимка: Reuters

По професия Ръсел Бранд е комедиен актьор. Ала дори и когато не е пред камерата, той успява да стане за смях. Години наред в. Sun го определяше като „Смешник на годината", но когато се омъжи за Кейти Пери през 2010 г., той спря да става за резил с неуспешните си свалки.

Бракът им продължи едва 14 месеца и от миналата година Ръсел е свободен като птичка. Това му даде възможност отново да пробва плейбойските си умения... и да получава откази от популярни дами, като така развеселява медиите и хората около себе си.

Наскоро Бранд си призна, че е бил хвърлил око на Мила Кунис през 2008 г. и се опитвал да я ухажва по време на снимките на общия им филм „Forgetting Sarah Marshall", но тя го отрязала, защото тогава била гадже на Маколи Кълкин.

„Тя е невероятна. Аз постоянно я закачах и се опитвах да доведа разговорите ни до въпроса за нейния любовен живот. Попитах я „Има ли си гадже" и тя ми отвърна просто „Да". Говореше за него и го наричаше Мак. После ми каза, че той ще идва на снимачната площадка на следващия ден и когато това стана, разбрах, че говори за Маколи Кълкин!", разкри той.

Всъщност Маколи е причината за отказа според Ръсел. Той едва ли би приел, че проблемът е в него. Все пак, както сам казва, той е „сексбог", „моногамен" и „посветен на жената до себе си", която и да е тя в момента. И е доста интригуващо да слуша човек как самочувствието му не пада ни най-малко, макар че е бил „отсвирен" от доста красиви и популярни жени през годините.

Кои са те, вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ejte bob i le6ta i zele i se oblek4avaite 6umno.da jivee ejakulaciata