Научете бъдещето си от циганката Бар Рафаели

Израелката се превръща в гадателка за поредната рекламна кампания на бельо
1 юли 2013 13:16,
8
Научете бъдещето си от циганката Бар Рафаели
Снимка: Groupe Chantelle

Ако сте го закъсали в живота и искате да намерите лъч надежда за бъдещето си, трябва непременно да се консултирате с израелското съкровище Бар Рафаели. За последната си фотосесия моделът се превръща във врачка, която умело си служи с кристалното кълбо и картите.

Оставете Бар да надникне в бъдещето ви и при всички случаи ще спечелите. Първо дамата е адски секси и ще ви накара да се потопите в розови мечти, защото ще се разхожда само по бельо. Второ току-виж наистина ви каже нещо хубаво и оптимистично. И трето, но не последно – ще ви даде доста идеи за подарък на любимата/съпругата, защото всяка „процедура" се извършва със специален тоалет – дантелено бельо, сатенено бельо, боксерки, прашки и т.н.

Рафаели е може би най-сладката и руса „циганка", която сте виждали, а в този образ влиза за представянето на колекцията на компанията Groupe Chantelle, под чиято шапка е и брандът Passionata, чието лице е Бар.

Кадрите на рекламната кампания показват красавицата като гледачка, която позира с карти в огромен размер, облечена с червено бельо и интересни бижута в тон с ролята ѝ.

Наметната с шал и окичила ръцете си безброй пръстени Рафаели осъществява контакт и с кристалната топка пред себе си, докато демонстрира розов сутиен с плътна чашка, повдигащ стегнатите ѝ гърди.

Еротика вкарва следващата ѝ визия, която е допълнена от дантелени ръкавици, черна роза и тъмно зелен комплект от сутиен и бикини с дантела и сатенена панделка.

И преди да попаднете тотално в плен на блондинката, огледайте ръцете ѝ, защото тя си пада и по вуду-магиите. Бар позира с игра и плюшено мече, което се готви да намушка. Но какво пък? За някои си струва да умрат в ръцете на Рафаели особено ако е облечена по този начин.

Вижте изкусителната циганка в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
5
 
! Отговори
Chikatilo преди 10 години
Тия кипри отдавна не хващат окото така както примерно една 18 годишна сладурана би го направила с невинноста си и семплотата си
5
0
 
8
 
! Отговори
Димчо преди 10 години
Еврейка е а не ***: ех на Леонардо ди Каприо
4
14
 
16
 
! Отговори
:) преди 10 години
Предпочитам истинска....тая не е и наполовина толкова страстна...освен тва е руса и тва разваля сичко.
3
3
 
18
 
! Отговори
Иванушка Глупака преди 10 години
Тая *** на снимката дали не мога да...
2
2
 
9
 
! Отговори
Артистио преди 10 години
Ми таа си е *** бе от тие Гюптениту ! У Библиету писува !
1
4
 
27
 
! Отговори
МАНГО преди 10 години
ЗНАЧИ , В БЪЛГАРИЯ *** СА РОМИ , ТЪЗ ОТ СНИМКАТА Е ***?!?!? ЕТО ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е РУСКО - ТУРСКИ ***!