Мат Деймън щастлив, че жена му е обикновена

Актьорът не завижда на Брад Пит, който едва се спасява от славата си
10 юли 2013 10:47,
6
Мат Деймън щастлив, че жена му е обикновена
Снимка: сп. Esquire

Някои от холивудските звезди започват кариерата си в невръстна възраст. В сравнение с тях Мат Деймън вероятно е позакъснял, защото той навлиза в света на киното на 18 години. Дебютът му е в лентата „Mystic Pizza". А причината да се превърне в актьор в късните му тийнейджърски години се крие в неговата майка. Каква е тя Мат разкрива в новия брой на сп. Esquire.

Ето и какво още казва хубавецът в броя:

За Брад Пит: Ако можеш да контролираш известността си като знаменитост, значи си заслужава. Наблюдавам Брад и то от години и в него виждам тази друга страна. Виждам как постоянно го преследват папараци и то с доза агресия. Те дори са готови да нарушат закона само за да влязат в личното му пространство. Един ден му казах, че съм завел децата си на училище. А той ме погледна и много мило ми отвърна: „Ти, к*пеле!". Защото много му се иска и той да може да го направи, а не може.

За това, че пази личния си живот: Щастлив съм, че се влюбих в обикновена гражданка. Тя не е нито известна актриса, нито някоя звезда. По тази причина интересът към моето семейство не е двоен. А и аз не давам поводи за клюки и новини. Не ходя по барове, не мамя съпругата си, просто няма нищо интересно край мен. Дори и да ме следят, все ще виждат едно и също – мъж на средна възраст с четири деца.

За децата-актьори: Според майка ми това е злоупотреба с децата. Тя е професор в сферата на ранното детско развитие и смята, че да сложиш едно мъниче на сцената или в някоя реклама/филм, си е насилие спрямо него. Така че, когато снимах „ Elysium" с Джоди Фостър, я попитах какво мисли по въпроса. На практика тя е в киното от много ранна възраст. Джоди се усмихна и ми каза: „Зависи от детето".

Снимките на Мат вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той наистина е много интелигентен и скромен, но няма никакъв чар пред камерите.
5
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е, тука се чудят псевдо звездите как да се изгъзят на камерата. А там как да се скрият от журналистите.Само уважение към Мат Деймън.
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много добър актьор и сценарист! Гледах едно негово интервю наскоро и изглежда като изключително интелигентен и земен човек.
3
0
 
39
 
! Отговори
аааа преди 10 години
Новият му филм Behind the candelabra, в който играе заедно с Майкъл Дъглас, е най-доброто, което съм гледала с него. Велик.. чудовищен актьор!
2
0
 
67
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Златките, брат, ако са хайлайф, значи аз съм космонавт на НАСА.
1
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мега доброто типче, трябва да има повече такива земни хора. Не разни златки да си вярват че са хайлайф