Звездите с най-маниакалните фенове

Известността крие своите рискове
24 юли 2013 16:56,
4
Звездите с най-маниакалните фенове
Джъстин Бийбър беше заплашен с убийство; Снимка: Reuters

Много хора мечтаят да бъдат едно от лицата на Холивуд и на световния шоубизнес като цяло. Известността идва с много привилегии, като славата и парите са само две от тях. Популярните личности обикалят света, водят луксозен начин на живот и се радват на хиляди фенове. Изглежда обаче в някои случаи феновете не са толкова голяма привилегия, каквато изглеждат.

Понякога популярността на дадена известна личност може да докара някой неин фен до истинска лудост. Обичта се трансформира в маниакалност, която може да изложи на риск здравето и живота на звездата. Не един и два са случаите, в които някоя популярна личност е била заплашвана именно от свой почитател.

Много пъти така наречените фенове са хора с психични отклонения, чиито живот започва да се върти единствено около манията към техния идол. Интересно е да се отбележи, че най-фрапиращите случаи на тормоз от страна на фенове са свързани по-скоро с мъжката част от звездите.

Ако искате да разберете кои са най-лудите преживявания на известните личности, свързани с техните фенове, влезете в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: лудостмолбифенове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
fsb преди 10 години
До тцЪхаха да и на нея няма да й простя :)))
3
0
 
0
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
До fsbНе става за тая работа - г*зо му сигурно е като попски ръкав :) По-добре набарай малката пикла, дето му беше гадже - вече сигурно е пълнолетна, нема да те съдят
2
0
 
0
 
! Отговори
fsb преди 10 години
ше го скъсам!
1
1
 
11
 
! Отговори
Spacer преди 10 години
Статия с лика на Джъстин Бобър и линк към тялото....КО? НЕ!