Дженифър Лорънс: Винаги съм знаела, че ще стана известна

Дамата влязла в бранша, защото други хора я убедили, че я бива като актриса
14 авг 2013 11:05,
3
Дженифър Лорънс: Винаги съм знаела, че ще стана известна
Снимка: сп. Vogue

На 22 години Дженифър Лорънс може да се похвали с куп ангажименти в киното и една статуетка „Оскар". Дамата е щастлива с професията си и се наслаждава на всеки миг от нея. Всъщност тя не е знаела, че ще бъде точно актриса, но в новия брой на сп. Vogue, където за пръв път застава на корица, признава, че е знаела, че ще бъде известна.

„Откакто бях малко момиченце, знаех какво искам. Винаги съм знаела, че ще стана известна. Не знам точно как да опиша това чувство. Лежах си в леглото си се чудех: Дали ще работя в местната телевизия? Или ще бъда някъде говорител?", казва пред медията дамата.

На корицата на броя Лорънс е с небрежно разпуснати коси, черна рокля и опушен грим. Тя изглежда много свежа, безгрижна и усмихната. А компания й правят няколко кучета.

Вижте още какво казва Дженифър в броя:

За ролята си в „Игри на глада": Пред мен се разкри един нов свят, където не се чувствах себе си. Бях в тази невероятна среда и слушах странни неща, които не разбирах. Спомних си, че четох нещо подобно в книгата „Winter's Bone" и си казах: О, Боже, знам точно какво чувстват героите. Не знам какво е да се подготвяш за смъртта, но знам какво е да се чувстваш като кукла на конци. И ето че се стигна и до създаването на втория филм. Тогава вече разбирах повече този свят и героинята си. Тя се завръща във втората част по-уверена. Вече е наясно с ключовите играчи и какво представлява цялата система.

За папараците: Ако бях обикновено 22-годишно момиче и се обадех в полицията, че непознати, странни мъже стоят пред дома ми, полицаите веднага щяха да пристигнат. Но тъй като съм известна, просто ми казват: "Съжаляваме, г-це, но нищо не можем да направим". И това за мен няма смисъл. Аз съм нормално човешко същество и не съм популярна от толкова дълго време, че да считам подобни неща за нормални. Никога няма да се примиря с това.

За решението си да стане актриса: Знам, че звучи глупаво, но това е нещото, в което хората ме убеждаваха, че наистина съм добра. По тази причина и родителите ми ми позволиха да се занимавам с актьорство.

Снимките от фотосесията може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
7 преди 10 години
Ти в кой жанр филми се снимаш,че да те гледам!
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tи коя беше?