Как летуват звездите

Много холивудски величия постоянно показват на феновете си как си почиват
Обновена: 22 авг 2013 08:16 | 22 авг 2013 08:16,
1
Как летуват звездите
Хайди Клум: Снимка:Twitter

За някои отпуската/почивката вече приключи, за други предстои. Важното е, че дори да сте си направили лятното пътешествие за тази година, ви остават куп снимки, които да ви "топлят" през студените месеци.

Звездите също обичат да запечатват хубавите моменти в живота си и вече дузина от тях публикуваха в профилите си в социалните мрежи как си отдъхват. Както може да очаквате, известните личности не си губят времето през лятото, а се забавляват колкото могат и то на някои от най-красивите кътчета по света.

Някои от тях избират гръцките острови, други се спират на Италия, трети се отправят към Африка, а четвърти като Риана си остават в родния Барбадос. На снимките ще видите звезди като Бионсе, Опра Уинфри, Жизел Бюндхен и Парис Хилтън как прекарват лятната си почивка.

На повечето от тях те са по бански и са в близост до слънчеви и екзотични плажове. Някои от тях се забавляват щуро, а други са се отдали на истински релакс със семействата си.

На първия кадър виждате Хайди Клум, която се осмели да покаже невероятното си тяло по монокини, докато позира до една палма в Бора Бора. Германският топмодел прегръща дървото и пише под снимката: "Последен ден в Рая. Обичам Бора Бора!"

Вижте най-добрите снимки на звездите от Twitter в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: снимказвездипочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Имани преди 10 години
Фотосите са си направо эа серията "С деца на море":-))) Апропо, не виждам никакви ЭВЕЭДИ и между другото , Бионсе не си ли подстрига КОСИТЕ???