Уентуърт Милър направил опит за самоубийство

Актьорът пробвал да сложи край на живота си като тийнейджър
9 сеп 2013 12:06,
16
Уентуърт Милър направил опит за самоубийство
Уентуърт Милър Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът от „Бягство от затвора" Уентуърт Милър опитал да сложи край на живота си като тийнейджър. Синеокият хубавец наскоро призна, че е гей, но осъзнал сексуалността си още като хлапе и на 15 години направил опита за самоубийство, защото повече не можел да пази в тайна хомосексуалността си.

„Всеки ден беше тест и имаше хиляди начини да се проваля и да предам себе си, като живея по нечии чужди стандарти или това, което се приемаше за нормално. За пръв път направих опит да отнема живота си, когато бях на 15 години. Изчаках семейството ми да замине някъде за уикенда и когато останах сам, изгълтах едно шише хапчета. Не помня точно какво се случи, но в понеделник бях с раницата на гърба и на път към училище, преструвайки се, че нищо не е станало", сподели Уентуърт, цитиран от Female First.

Британецът проговори за сексуалните си наклонности миналия месец, отказвайки да замине за Русия, за да бъде гост на Интернационалния филмов фестивал в Санкт Петербург.

Милър заяви на организаторите, че няма да стъпи в страната им, тъй като правителството се държи ужасно с гейовете и лесбийките, като към първите спада и той.
 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Уентуърт Милър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 10 години
- Джон каква е тая врявя на улицата?- Гей парад , сър !- И за какво се борят Джон ?- За еднополова любов , сър !- А някой пречи ли им да се обичат Джон ?- Никой ,сър !- За какво тогава крещят ?!?- Пед3расти , сър !!!
10
6
 
9
 
! Отговори
no name преди 10 години
Едно не разбирам - защо когато някой *ал обяви че е направил опит за самоубийство щото не можел да пази тайна и това е новина в световен мащаб, когато хора се самозапалват от немотия и безизходица и на евротолерастите хич не им пука?!?
9
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами добре че не се е самоубил защото е най-добрият възможен Майкъл в един от най-добрите сериали ЕВЪР. Но лошото е че може да го направят многото други 15 годишни Уентуърт Милъри, в страни като Русия и други подобни, където си мислят че гей се става, а не се раждаш. Хомоселсуалната "пропаганда" (с много много кавички, нечетен брой обаче) може да се забрани. Глупостта обаче не може. ИТ ГЕТС БЕТЪТ както се казва. Личният опит ми го е показал.
8
2
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
До Мей-мейНе става въпрос за "демонстрация". Уверявам те, че от това че някой от твоите близки и познати се чувства потиснат в собствената си кожа ти само ще се чувстваш по-зле. Но няма да разбереш защо...просто ние сами избираме: Искаме хората около нас да са такива каквито са или да ни лъжат, че са такива каквито ние си мислм, че трябва да бъдат. Аз предпочитам да не ме лъжат и да не ми се преструват.
7
13
 
13
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
До ВалентинНе знам кой на кого пречи да си разкрива сексуалността, но съм категорично против да се демонстрира различната сексуалноскт.това се превърна в мония и влияе лошо на младите хора.
6
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***.Рунгелска му работа
5
0
 
21
 
! Отговори
rm преди 10 години
Малко е остаряла с 25 години тази новина ...
4
15
 
25
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
В днешно време най-важни са драмите на хомосексуалистите. Скоро май в България ще влиза проектозакон за еднополови бракове. Да ни опази Господ!
3
7
 
29
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
Желанието му да се самоубие със сигурност не е от премного свобода и толерантност за хомосексуалните. А за Бг какво да кажем? Плюем и избиваме комплекси, а нашите братя, сестри, или приятели гаснат понеже не могат и да се надяват да разкрият сексуалността си пред озлобени хейтъри.
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в бг сигурно ще го приемат с отворени... обятия.
1
15
 
20
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
Како Стеле, това е точно третата статия за този момък, в която се критикува Русия за нежеланието й да разреши на *** да си развяват з*дниците по улиците.За да ти е по-лесно просто напиши една статия за гадните руснаци, които изнудват Европа с горива, които не понасят пИдали и които не са изстреляли нито една крилата ракета за 20 години!P.S. Русия доставя под 30% от горивата в Европа...