Ема Уотсън: Готова съм да чакам години за нов имидж

От зубрещата ученичка в "Хари Потър" Ема Уотсън се превърна в "жена на годината"
10 сеп 2013 07:45,
4
Ема Уотсън: Готова съм да чакам години за нов имидж
Снимка: сп. GQ

Ема Уотсън бе единствената жена, която бе отличена на наградите на сп. GQ Мъж на годината, които се проведоха миналата седмица в Лондон. На 23 години актрисата спечели огромно внимание и признание, след като от скромната ученичка Хърмаяни в „Хари Потър" се превърна в истинска жена – нежна и чаровна.

Филмите ѝ пък доказаха и че е талантлива. По кината вече се върти лентата „The Bling Ring", в която Уотсън играе малка крадла.

Сле като я определи за „жена на годината", GQ реши да покаже всъщност колко нежна и сексапилна е младата дама, снимайки я в изискана разголена черна рокля.

В медията дамата отново се връща към годините, когато се наложи на големия екран и на въпроса дали е готова да остави зад гърба си имиджа, създаден от „Хари Потър", Ема отвръща: „Готова съм да чакам. Ако това отнеме пет години, нека бъдат пет години. В случай, че трябва още време.... тук съм и смятам да остана дълго".

В новия брой на мъжкото списание Ема споделя, че е доста активна личност и мозъкът и постоянно работи. За да релаксира, актрисата практикува йога.

„В главата си имам различни неща и имам нужда от нещо, което да спре този шум. Постоянно мисля. Трябваше ми нещо, което да намали този мисловен процес и да усетя тишината. Сега всичко е по-лесно, йогата наистина ми помага", разказва Уотсън.

Един от интересните факти покрай звездата е, че въпреки солидното си състояние (оценено е на 27 млн. британски лири) Ема на практика няма собствен дом.

„Лудост е, знам. И знам, че е глупаво и че трябва да направя нещо по въпроса. Но както всеки избор в живота ми и това е трудно. Просто трябва да съм сигурна, че наистина искам нещо. Виждате ли, при мен всичко става след значително обмисляне... мисля, че просто пораствам", казва още в броя Уотсън.

Снимките вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
4
 
! Отговори
по-голям нерез преди 10 години
До набивачхахахахахахахахахаха
2
6
 
12
 
! Отговори
набивач преди 10 години
Обича да набивам на нерезите по един, точно след като са го набили на некоа, щот тогава са олабили своята лична задна алка...
1
9
 
8
 
! Отговори
по-голям нерез преди 10 години
а аз в трите