С това поведение бързо ще го изплашите

В случай че искате да го впечатлите, просто не го правете следните грешки
Обновена: 12 сеп 2013 17:52 | 12 сеп 2013 16:40,
5
С това поведение бързо ще го изплашите
Снимка: outnow.ch

Първото впечатление е важно той да ви забележи. При едни то се формира за секунда, при други – по-дълго. За него може да разчитате дори само на атрактивна визия, но за да ви опознае, ще е необходимо повече.

Случвало ли ви се е да привлечете интереса на някой мъж, но след първата среща той вече да не откликва на вашите сигнали и намерения, както се надявате? Това се получава така, защото мъжете също имат избирателна система и след първата/няколко срещи те вече добиват цялостна представа за това каква жена сте. И колкото и секси и готина да сте, това не ви гарантира, че ще го спечелите.

Ето и какво най-често отблъсква мъжете:

1. Нарцисизмът ви не познава граници. Да се гордеете със себе си и нещата, които сте постигнали в живота, е страхотно. Но има тънка граница между това да демонстрирате самоувереност и самочувствие и вече да се хвалите и парадирате със своите постижения.

Какво ще стане, ако той започне да говори само за себе си? Вероятно ще си тръгнете и ще му кажете, че е самовлюбен глупак! Е, и той вероятно си мисли същото за вас!

2. Искате да контролирате и доминирате постоянно. Опитвате ли се да контролирате всичко, което мъжът прави, когато сте край него? Ако е така, то времето ви заедно е преброено. Има мъже, които не са толкова инициативни и обичат да бъдат командвани, но все пак и те трябва да получават капка въздух.

3. Отговаряте с една дума - „да" или „не". Повечето мъже признават, че обичат жени, които говорят по-малко. Когато обаче сте още в началото на връзката ви или в периода на срещите, когато още не сте започнали романса си, той ви разпитва, защото иска да ви опознае. Тогава не е уместно да му отговаряте с по една дума. Това убива диалога и в неговото лице ще изглеждате скучна, апатична и безгласна.

Освен това липсата на въпроси от ваша страна ще му покаже, че и вие нямате интерес към неговата личност.

4. Липсват ви обноски. Това не само ще го накара да не излезе повече с вас, но и може сериозно да го разстрои и вбеси. Не става въпрос за мляскане и оригване на масата, защото има някакви обществени порядки, които са задължителни и когато не сте на среща. А например: да го зарежете по време на срещата, защото случайно сте видели познат на другата маса и започвате задълбочен диалог него; да си гледате през 2 минути в телефона и да му казвате „много спешно трябва да отговоря/да се обадя"; да се държите грубо със сервитьорите и да се заяждате за някакви глупости като ръба на покривката или конеца, който стърчи от единия ѝ край.

5. Говорите му инфантилно. Често жените си слагаме някакви умалителни на думички и дори измисляме обръщения към любимия си човек в тази форма. Това е напълно приемливо, когато вече имате връзка, но не и в периода на срещите.

Ако още от първата среща започнете да му говорите като на пухено котенце, то никога няма да се стигне до втора.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И мъжете имат избирателна система...това е откритието на века.
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...с разстоянието между пръстите на ръцете, момата от снимката показва от какви размери се интересува единствено. Лично аз не се класирам :(
1
4
 
7
 
! Отговори
"възмутително&q преди 10 години
хахахахахахааааахахаххахахахахе не се бях смяла така отдавна