Кейти Пери: Нямам истинско образование, но животът ме учи

Певицата споделя в новия брой на сп. ELLE, че е в много специална възраст
Обновена: 13 сеп 2013 09:36 | 13 сеп 2013 09:36,
10
Кейти Пери: Нямам истинско образование, но животът ме учи
Снимка: сп. ELLE

Кейти Пери продължава упорито да промотира новия си албум „Prism". Това е и една от причините тя да излезе на поредната корица на Elle – този път за октомврийския брой на канадското издание на списанието.

В него дамата позира с красиви рокли на марките Prada и Dolce & Gabbana, а фотограф на кадрите отново е Мариано Вивианко.

Ето и някои акценти от интервюто ѝ в броя:

За това, че остарява: На 28 години съм, не знам вие на колко сте, но възрастта в края на 20-те е доста важна. Ако сте фенове на астрологията, ще знаете, че тя се нарича завръщането на Сатурн. Според мен тя е доста специална, защото тогава се отърваваш от детското в себе си и приемаш мъдростта, която идва с остаряването. Точно в тази повратна точка съм и аз в момента.

За нейните вътрешни битки: Винаги съм била гъба. Обичам да попивам всичко и да се уча. Не съм пораснала с истинско образование, но животът ме учи.

За това, че се учи как да почива: Старая се да намирам време за почивка. Необходимо ми е, за да постигна баланс. Често се отдавам на трансцедентална медитация. Тя се прави в продължение на 20 минути два пъти дневно, но аз успявам само по веднъж и все пак работи.

За приятелката си Риана: Всеки път като я видя, изглежда толкова свежа и аз се питам: „Как го прави? Всички знаем колко трева пуши и че виси до 4 ч. сутринта в Instagram. Ще открия нейната тайна за вас.

Пери също изглежда голяма свежарка на страниците на Elle. Уверете се сами, като надникнете в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен7Bednjazi chte vikasch na majka si i na bachta si ,a ne na grajdanite vuv foruma! Bednjazi sa stanali zachtoto takiva kato teb,bez da sa si pravili truda da u4at v u4ilichte,bez da imat ponjatie ot biznes i politika,sa trugnali da stavat "Biznesmenki" i "Meridjeini",i kato zabata4at neschtata i nemogat da plachtat,po 6,4e i pove4e mesezi lujat horata da im rabotjat bez pari.Tchuvstvo za moral i zakonnost nevi pre4i; - Takova njamate!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си известен, това означава да имаш много пари и много фенове, но да нямаш живот. Всеки избира сам пътя си. Много хора дават живота си за известност, други мечтаят да дадат известността си за живот, но когато си преминал от другата страна, няма връщане назад. Някои обичат да бъдат известни и им идва отвътре, други обичат да бъдат живи и да бъдат себе си и това също им идва отвътре. Пожелавам успех на г-ца Пери, на мен така си ми е добре :)
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ми харесва, когато бедняците (от коментарите по-долу) обясняват бедността си само и единствено с факта, че са умни, а в днешно време само *** успявали.... Няма смисъл дори да ви обяснявам колко грешите, няма шанс да вденете.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ми не ме кефи.
3
1
 
5
 
! Отговори
-10- преди 10 години
Образователната система и без това е система за промиване на мозъци! Само слепите мозъци не го виждат това! права е жената! В училище не те учат как, а какво да мислиш! По-успешен ще си без него, защото там те поставят в рамки и те ограничават!
2
2
 
6
 
! Отговори
2-ри: преди 10 години
..."по-***", извинявам се за грешката! /иначе ще излезе, че и аз съм от преуспяващите!/
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правилно, за какво и е образование?! Той животът си го доказва - почти винаги се оказва, че колкото си по ***, толкова си по-добре /примери бол/!