Йорданка Христова: Съжалявам Лили, че е самотна

Певицата коментира обтегнатите си отношения с Лили Иванова
14 сеп 2013 20:41, Александър Попов
35
Йорданка Христова: Съжалявам Лили, че е самотна
Снимка: Булфото

Йорданка Христова повдигна завесата около отношенията си с Лили Иванова, които от дълги години са обтегнати.

Двете се виждали периодично на различни юбилеи на техни колеги, но Христова не намирала за нужно да поддържат някаква връзка.

"Аз бих й се обаждала, но след като тя не иска и има такова отношение към мен, не бих го направила. Не завиждам на Лили Иванова. Аз й се възхищавам за някои неща, но за някои я съжалявам, Може би защото е самотна. Но това е нейно решение", заяви певицата в интервю пред Сашо Диков по Нова тв.

За сметка на това Йорданка Христова не скри възхищението си от Фидел Кастро.

"Той е много интелигентна и спорна личност. Все още е добре ментално, и пише книги. Горда съм, че го познавам, както и че той все още се интересува от мен. Независимо, че жени като Джина Лолобриджита го наобикалят", разкри изпълнителката.

Тя за пореден път не отговори нито с "да", нито с "не" дали е имала по-близка връзка с Кастро.

Йорданка Христова се готви за своя юбилеен концерт "Влюбена в живота", който ще се състои на 10 октомври в НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Maria преди 5 години
До АнонименГЛУПОСТИ,МНОГО ЧЕСТО ПО РЕАЛИТИТАТА ПЕЯТ РЕСНИ НА ЛИЛИ ИВАНОВА И ДОРИ В КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА Я ИМИТИРАТ УСПЕШНО! ДОРИ ИМА МЪЖЕ КАТО ВИКТОР КАЛЕВ И ОЩЕ НЯКОЛКО,КОИТО Й ДОКАРВАТ ГАДНОТО ВИБРАТО.
30
9
 
8
 
! Отговори
Силно надценена преди 10 години
Тая изпяла две песни преди 30 години и седнала да се сравнява с Лили. Обаче родните продажни медии непрекъснато й правят четки и за нея негативен материал няма да видите, защото тази ресторантска певица е видна столична номенклатурна връзкарка.
29
4
 
13
 
! Отговори
Ценител преди 10 години
Дани,100 % жена си!Позитив!Всичките ми комплименти са само за теб!
28
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простете но Дана на какво ви мяза с това ярко червило и нескопосани китки и джуфки по нея си! Ще се въздържа от думата която първа ми идва на ум като я видя! Лили никога с нищо не парадира. Йордана мисли че като се облича и гримира както не и подобава на годините може да прикрие селяндурщината си-примитивна и злобна до болка! Да изпя 2-3 песни преди 30 години и само се и останаха. И с тоя Фидел..айде стига с тия митове и легенди!
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Звездите са звезди защото са високо. А останалите дават интервюта при Сашо Диков.
26
1
 
4
 
! Отговори
до Йордънка преди 10 години
Ко? Не!
25
12
 
15
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Браво на Данчето!Да изглеждаш така добре за възрастта си,може само да й завиждате!Пък има и гласище.А онова *** Лиленцето,лежи на стара слава,става вече за смях като се прави ту на хипарка,ту на рокерка,еле па на тийн!!Вече взе нещо и да поиздиша с пеенетДа вземе да си признае и годинките,родена е 1936!!!Не 1939 година!
24
4
 
25
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Лили Иванова и Йорданка Христова са две големи певици! Техните песни не остаряват!Посочети ми една певица днес, която да може да пее като тях- няма! Да си ни живи и здрави, и да ни радват с нови песни!
23
5
 
20
 
! Отговори
За Данчето Христова преди 10 години
И двете са се доказали като певици и си имат публика, и преди и сега. А личните им отношения са друга тема, знаете как журналистите винаги търсят сензация и пикантерия, затова водят разговора натам. Не виждам с какво Йорданка Христова я е обидила, по-скоро Лили Иванова е язвителна към нея - това си пролича в книгата, която издаде с Карбовски - на няколко пъти там я споменаваше заядливо. А на Йорданка Христова - честит юбилей, да е все така чаровна и със силен дух!
22
2
 
10
 
! Отговори
За Данчето Христова преди 10 години
До анонимен 21 - бъркаш песните. Песен "Море на любовта" няма, има "Море на младостта", която е изпълнена не от Йорданка Христова, а от Лили Иванова. Може би имаш предвид "Песен моя, обич моя", която наистина е изпята от Йорданка Христова. Има още много обичани песни на Данчето - "Изповед (Ще продължавам да пея)", "Тежък характер", "Тъмночервена роза", "Делфините", "Пред есен", "Колко радост има" и т.н. А самата Йорданка Христова неведнъж е изказвала уважението си към Лили Иванова като певица.
21
11
 
1
 
! Отговори
xoxer преди 10 години
povedenie na dve komunisticheski kuchki.....v zasarialo selo...
20
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСВЕН МОРЕ НА ЛЮБОВТА ОПИТАЙТЕ СЕ ДА СИ СПОМНИТЕ ПОНЕ ЕДНА ПЕСЕН НА ДАНЧЕТО. ДОКАТО ЛИЛИ ....АХ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я СТИГНЕ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ В НИКОЙ МУЗ.ФОМАТ НЕ ПЕЯТ ПЕСНИ НА ЛИЛИ...ЕДНА СЕ ОПИТА ДА ИЗПЕЕ ДЕТЕЛИНИ И ГЛАСЪТ И ЗАДРА...
19
13
 
9
 
! Отговори
д-р Шивачев преди 10 години
Куба не влияе добре на дебелото черво на Данчето!
18
3
 
23
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Йорданка,просто изказва лично мнение, а тук всичките психоаналитици, кои какъв бил, И двете имат глас и фенове, Според мен статията е достойна за "местене"
17
25
 
8
 
! Отговори
ДРИСЛА преди 10 години
ПЕЕ ,ДА,НО ПОГЛЕДНИ КЛИПОВИТЕ ОТ МИНАЛОТО СЯКАШ Е С НЕИЗМИТА КОСА,ЕДНА ОБИКНОВЕНА ***,А СЕГА ВИЖТЕ Я,ЛИЛИ СИ ОСТАВА КУМИР ,ОТ БОГА ПРАТЕНА С ГЛАСА СИ,НЯМА КАК ДА Я СГРЕШИШ,НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ВЪЗХИЩАВАШ НА НЕЙНИЯ ГЛАС,ДА ОСТАВИМ ДРУГИТЕ НЕЩА,ВЪЗРАСТА,ТА ЙОРДАНА БИЛА МЕТРЕСА ДОРИ С КАСТРО,КОЛКО ДАРОВИТИ ДЕЦА ИМА,А НЕ СА БИЛИ В БЛИЗКИ ВРЪЗКИ С ОСОБИ,ЩО ЗА БЪЛГАРСКИ ФВЕНОМЕН Е ВСЕКИ ДА НИ УЧИ КАК ДА РАЖДАМЕ,ДА ПРАВИМ АБОРТИ,ЗАЩОТО НЕ СИ ЗНАЯТ ПАРИТЕ ТЕЗИ ВЛЕЧУГИ.
16
11
 
15
 
! Отговори
художника преди 10 години
Гениите не са самотни, деца са им произведенията, които създават и които ги надживяват, дори със столетия!Обикновения човек създава деца, за да продължи рода си и да има кой да го помни след него.
15
22
 
21
 
! Отговори
Оооо преди 10 години
Грешиш,бабо Дано!Самотните хора са много по духовни от останалите ,които ги е страх да живеят сами и това е най-малкото!А това,че казват,че трябва да има човек деца е пълна глупост-затова пренаселихме планетата и я направихме "въртящ се около Слънцето" ***!Така,че а ако обичаш ,не се изказвай за останалите -,кой какъв бил!Не бъди клюкарка-нали уж си над-тези неща!
14
6
 
24
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Продължавай да пееш,Дани,имаш всичко,дори бонус и то какъв...,а той е,че ставаш все по-хубава с възрастта,така че продължавай,както досега!Имаш себе си,защо ти е Лили!?
13
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали и бяха шили *** в Пирогов след визитата и в Куба
12
42
 
28
 
! Отговори
ЧУДО Е... преди 10 години
Лили Иванова си е много добре даже е вярно не е ходила в Куба да прави сви.ки на Кастро ноза сметка на това има достойнство и чест думичка непозната на повечето чалгарски певици!Този глас те кара да изстръпнеш от удоволствие няма по добра певица от Лили е има една аматя не е българка -Тина Търнар!Айде слушайте и се учете...