Съботен бис

Всяко село си има шут, а България - Икебаната
Обновена: 14 сеп 2013 14:44 | 14 сеп 2013 14:16, Александър Попов
14
Съботен бис
Снимка: Булфото

И тази седмица в така наречения ни шоубизнес на преден план излязоха до болка втръснали муцуни.

След като се изгаври с покойната Ана Мария Тонкова неудачникът в наши дни Деян Неделчев продължава да копае дъното. Тази седмица Тони Димитрова единствена дръзна да порицае простотията на Икебаната, който по неясна причина продължава да бъде интересен гост за телевизиите. Заради отвореното си писмо, в което Тони каза някои истини на глас за Деян, сега ще трябва да търпи квалификации за килограмите й, осанката й и с кого е спала през годините. Неделчев вече започна атаката във Facebook, а утре при Карбовски щял "да насере" (с извинение, това са негови думи - б.а.) бургаската певица.

"Да се види на какво прилича - на изсулен дърт чувал и грачи като гарга - пеела била. Отдавна те знам, че си помиярка, мазниш се също много, за да стигнеш дотук. Певица си, когато налъмите цъфнат, а мен не можеш да ме стигнеш и назад да бягам, а ти напред", гласят част от нападките на Икебаната към Тони Димитрова. Спестяваме някои анатомични сравнения от излиянията му.

Да се чуди човек на самочувствието на Неделчев, който по време на соца бе сред талантите на българската естрада, но през последните години се изявява само като шут. И десет октави глас да имаш, песни като "Съчки събирам" могат да са хит само в интернет. А това, че хората се смеят на твой гръб не значи, че те харесват. Един от коментарите под неговите словоблудства описва всичко: "Всяко село си има шут, а България си има Деян Неделчев".

Продължаваме с Валери Божинов, който за първи път призна в интервю, че няма жена до себе си и най-важното за него са двете му деца, както и да възстанови кариерата си. Той се оплака пред Гонг, че хората не трябвало да се интересуват от неговия личен живот, но не отрони и дума за "кифленските" си снимки в социалните мрежи. Той увери, че си е взел поука от грешките. Дано, защото някога бе сред най-голямите световни таланти, предричаха му по-бляскаво бъдеще и от на Уейн Рууни. Това, че е без жена пък може да му помогне да върне мястото си на терена. Искрено му го пожелаваме.

Позабравеният бивш национал Благой Георгиев пък бе подложен на унищожителна критика заради новата си прическа. Феновете го "скъсаха" от бъзици, като най-често го сравняваха с Азис. Певецът пък остана доволен от неочаквания PR и похвали уменията на коафьора.

Съботен бис
Новата прическа на Благо предизвика сравнения с Азис

Тази седмица бе доста тежка за американската дипломация. Не, не заради драмата със Сирия, заплахата дойде от фолкпевицата Малина - щяла да пише Петиция до Сената на САЩ. След като го позакъса откъм участия у нас, въпреки, че според нея няма почивен ден, тя насочи усилията за турне в Щатите, като били планувани 20 концерта. Но те пропаднаха. Организаторите на турнето обаче признаха, че Малина не е получила работна виза.

"Обяснението е, че попфолкът не е културна музика и че не е нищо специално, което би трябвало да разрешава виза на хората да посещават Съединените щати", заявил организаторът Иван Загоров. Малина пък била бясна, че на нейни колеги от другите жанрове не се правели подобни спънки.

Завършваме с единственото значимо събитие през изтеклата седмица. Една от най-големите български певици Йорданка Христова отпразнува 70 години. Тя не попадна сред най-влиятелните личности в българския шоубизнес според една странна класация на българския Forbes, но пък и е по-добре да не я поставят на един пиедестал с изпълнители като Криско. Просто е нелепо. На Йорданка Христова - здраве и творческо дълголетие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
боб преди 10 години
СРАМ,СРАМ!
8
0
 
19
 
! Отговори
по темата преди 10 години
Браво на Тони Димитрова за позицията! Така наречената "Икебана" за пореден път доказа, че е човек без всякакви ценности и възпитание, нямащ уважение дори пред паметта на хората. Самовлюбен и с огромни претенции, псуващ като каруцар и допринасящ за простотията в България с "творчеството" си. Но точно на такива хора се дава думата, тях ги канят в предавания и риалити формати, тяхното поведение се налага като някаква норма, да не се чудим после защо държавата и обществото са на това положение.
7
2
 
11
 
! Отговори
Ирена преди 10 години
До vesko.pisarevНе знам дали си перфектен, но определено си дребнав. Лично на мен коментара на дамата ми допадна и смятам, че беше точно по темата, въпреки правописната грешка. Все пак не сме на изпит. От друга страна твоите излияния са дребнави и неподходящи за един мъж. Някакъв заядлив *** тръгнал да прави забележки за хорските грешки. "Губи се силата на аргумента" - дървен филосов. Нищо мъжко! Тотален поплювко.
6
0
 
35
 
! Отговори
bibi преди 10 години
НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ТОЯ СЪЧКОВЕЦ Е ДА СПРАТ ДА ПИШАТ ЗА НЕГО! ЩЕ ПОТЪНЕ В ДЪН ЗЕМЯ! ОТ КЪДЕТО ИДВА!
5
1
 
18
 
! Отговори
Do #2 ot diavolcheto преди 10 години
Неволно допусната грешка.Сигурно Вие сте перфектен!Както и да е - жив и здрав бъдете!
4
0
 
16
 
! Отговори
дами преди 10 години
Този ми прилича на психично болен и някак ми изглежда нечистоплътен!Сигурно,ако сме на едно и също място ще му забия една в мутрата! И Макар да съм момиче,ще го размажа! Уърквам аут почти всяка вечер и този е мой! Само да го гепна!
3
2
 
27
 
! Отговори
7 преди 10 години
КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДЕЯН ДА Е ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И КРИВ?! В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И В ПАНДЕЛАТА МНОГО ЩЕ МУ СЕ РАДВАТ!!!!А И ВИЕ ГОСПОДА МЕДИИ МУ ПРАВИТЕ РЕКЛАМА!ОТВРАТИТЕЛЕН ЕЗИК ИМА ВЪПРОСНИЯ СЪЧКО!ЛИЧИ СИ ,ЧЕ ИМА ПСИХИЧЕН ПРОБЛЕМ!МОГА ДА МУ ИЗПРАТЯ ХАПЧЕТА ЗА КУКУВЦИ ,АКО ЖЕЛАЕ!
2
1
 
22
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Аз си направих фейсбук току-що и смятам да прокълна ИкеИбаната с клетвата: "През стъкло да го гледаш, да не мойш да го барнеш!"
1
4
 
45
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Искрено се надявам, след като обобщихте значимите и не толкова събития, най-после, нещото Деян Неделчев да поеме заслужено пътя си към тоталното забвение и завинаги да исчезне както от медийното пространство, така и от всякакво друго пространство.Да, в миналото беше един обещаващ певец, с великолепен глас, хубава визия!Това, в което се е превърнал, обаче, е срам и отврат!Заставам твърдо зад позицията и думите на Тони Димитрова!