Петко и Яна - от дансинга до олтара

Двамата вдигат сватба на 20 октомври, работят и за бебе
18 сеп 2013 11:08, Александър Попов
21
Петко и Яна - от дансинга до олтара
Снимка: Лилия Йотова, сп. Story

Тазгодишното издание на Dancing Stars за три двойки бе нещо повече от състезание. Любовта изскочи пред валса, салсата и тангото. Ангел и Дорина са повече от влюбени, Део и Елена бяха няколко месеца на крилете на щастието, но в крайна сметка се разделиха. При Петко Димитров и Яна Акимова обаче нещата ще стигнат до олтара. Двамата вдигат сватба на 20 октомври в столичен ресторант, която се очертава като едно от светските събития на годината.

Слуховете за предстоящото събитие са част от медийното всекидневие, като повечето от новините са от типа "налучкване на истината".

"Да, обичаме се! Противно на всичките писания, че сме се събрали заради нещо друго, дори не мога да предположа какво точно, на нас ни харесва да бъдем един до друг. Дори когато имаме трудни дни, веднага се усмихваме, когато се видим. Мисля, че се намерихме, какво по-хубаво от това", разкриват Петко и Яна в интервю за сп. Story.

По двете "парещи" теми в публичното пространство Петко е категоричен: "Сватба ще има. Яна не е бременна – работим по въпроса".

Яна пък не пропуска възможността да похвали бъдещия си съпруг.

"Готви много хубаво, има невероятно чувство за хумор и изобщо не се притеснявам от имиджа му на плейбой. Дори не знаех за него, преди  да се срещнем. Много се радвам, че не знаех за това, защото сега го познавам по моя си начин, по много директен начин, без предразсъдъци и очаквания", разказва танцьорката.

Двамата признават, че сред любимите им неща е да ходят на кино, да се срещат с приятели на бар и... да правят секс.

Петко пък е щастлив, че неговият син Виктор, който ще бъде шафер на сватбата, и Яна се разбират чудесно. "Много е свикнал с нея, постоянно ме пита къде е, когато не сме заедно. Тя има подход към децата. Дали го прави заради това, че е добър педагог или защото той е невероятно дете, тя трябва да каже".

"Никога не съм търсила някого с пари и възможности. Обичам Петко, толкова е просто", категорична е Яна пред списанието по повод клюките, че е с Петко Димитров заради парите.

И двамата не правят планове за бъдещето, но са окрилени от любовта и искат здраво семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
медарова преди 10 години
Аз пък ви се радвам, много даже, дори и не ви познавам!
18
2
 
2
 
! Отговори
SBP преди 10 години
Да са живи и здрави и да продължават много да се обичат!
17
0
 
0
 
! Отговори
ф преди 10 години
през х-я ми е
16
0
 
1
 
! Отговори
кубрик преди 10 години
Абе тея плащат ли си за реклама, всеки ден ги имат-само в тоя саита???
15
0
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Любовта е...долна страст.Тя не би могла да се...всели у един разумен дух...Но все пак,честито на младоженците.Яна е сериозно момиче,Петко е разбрал това и не иска да я...изпусне.Ще има да си...танцуват двамата,далеч от погледите на...журито.
14
1
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Тези двамата пък какво ни ги навират в лицето всеки ден???
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петко е собственик на Night Flight, а сещате се какво е там. Иначе, честно казано, има какво да научи човек от него и то в добра светлина. А тая марула, не я знамот къде се изплю ...
12
1
 
3
 
! Отговори
астроном преди 10 години
До Анонимен Део - име на звезда??????? Я си осъвременете астрокаталога,любезни господине!!!
11
0
 
13
 
! Отговори
застарял меринджей преди 10 години
Аре се поспрете малко,а ????? Не стигат Ники и Алисия , малко са ви Валери и Николета....сега пък Петко и Яна..... Б***хти родните Монтеки и Капулети шъ знайш.....
10
3
 
35
 
! Отговори
no name преди 10 години
Да бе верно тая Яна ако всеки сезон на Dansing Stars си сменя "любовта на живота" явно е много влюбчива. А иначе и на мен ми е доста противна - като настъпена жаба е в лицето и муцката и е леко злобничка. А тоя горкия Петко все на *** попада - първо Марчето с ушаците, после оная скубла Ели Гигова (известна повече като щерка на оръжеен бос, а не със собствени заслуги) и сега Янче цървуланче, което ако не беше гадже на Орлин Павлов за известно време щяха да я знаят само техните. Та така. Елит.
9
2
 
16
 
! Отговори
123 преди 10 години
Дано на следващия сезон на Dancing Stars Янчето не намери друг, с който много се обичат , че то май й стана навик :D
8
1
 
25
 
! Отговори
аз преди 10 години
тез пък куи са?
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кои са тия хора ? от всички "Звездни" имена само Део го знам.Петко бил плейбой /страшна визитка/, Яна коя е ?Все пак това ще е едно от светските събития на годината, трябва да сме ъп-то-дейт!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да пасват си идеално и да пуснат някой филм в торентите да погледаме малко и ние...
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкият Орлин.
4
1
 
45
 
! Отговори
ХАХАХА преди 10 години
Тази не мога да я понасям. Няма такова надменно, превзето и лигаво същество."Никога не съм търсила някого с пари и възможности. Обичам Петко, толкова е просто" - ДА БЕ, ние пък ти повярвахме.
3
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
следващите Валери и Николета - УЖАС
2
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петко е софийски плейбой и бивш съпруг на Мария Игнатова. Въпреки лошата му слава има и много положителни черти, а за Яна може да се каже, че изобщо не го заслужава - грозна и злобна - личи й отвсякъде!!!
1
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е този Петко? Фолк звезда ли? Някой компетентен да каже (напише)...

Спонсорирани публикации