Кейт Уинслет не се страхува от самоиронията

Бременната звезда краси корицата на ноемврийския Vogue
17 окт 2013 11:39, Теодора Драгоева
0
Кейт Уинслет не се страхува от самоиронията
Снимка: сп.Vogue

Кейт Уинслет изглежда красива в новата си фотосесия за списание Vogue (ноември/2013), но зад кулисите звездата се присмива на себе си и дори се заяжда лекичко с топ фотографа на сесията – Марио Тестино, питайки го гневно „Марио, можеш ли изобщо да направиш една нормална снимка!". Може би затова авторът на статията я описва като „малка борбена лейди, която позира в дрехи за бременни".

Тя може да изглежда ослепително в дизайнерските рокли на Lanvin и Donna Karan, с които позира пред обектива на Марио Тестино, но всъщност е преизпълнена със самоирония. В момента 38-годишната британска актриса е бременна с третото си дете от третия си поред съпруг – Нед Рокендрол. Освен това сега тече рекламната кампания на новия ѝ филм "Labor Day", в който участва заедно с Джош Бролин.

Ето и няколко акцента от интервюто с Кейт:

За третата си бременност:

„В момента изпитвам непрекъсната жажда да пия фрешове от портокали. Това е доста нетипично за мен. Струва ми се някакъв странен копнеж. Иска ми се да бъда като онези жени, които предпочитат риба тон и банани, но не съм от тях изобщо."

За себе си:

"Не знам защо, но винаги най-добрите отговори за дадено интервю ми хрумват точно след като то приключи. Ако имах право на втори дубъл (по отношение на отговорите), щях да съм най-остроумната актриса на света."

За децата си Миа и Джо:

"Хората си мислят: "О, Боже мой! Горките деца! Трябва да са преминали през толкова много!". Истината е, че децата ми са с мен през цялото време. Те имат чудесни взаимоотношения със своите татковци (Миа е от брака на актрисата с оператора Джим Трипълтън, а Джо - от режисьора Сам Мендес), но не са отглеждани от детегледачки, както всички си смятат."

Вижте снимките на Кейт в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации