Поканиха гаджето на Хари на кръщенето на принц Джордж

Тя се чуди дали да я приеме заради медийния интерес
21 окт 2013 16:42, Александър Попов
4
Поканиха гаджето на Хари на кръщенето на принц Джордж
Снимка: Reuters

Приятелката на принц Хари Кресида Бонас е получила покана за кръщенето на кралското бебе принц Джордж. Тя обаче не е сигурна дали ще я приеме, тъй като я притеснява огромният медиен интерес към събитието, пише в. "Дейли експрес".

Фактът, че 24-годишната Кресида е в списъка с поканените от родителите на бебето, херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, се възприема като убедително доказателство за сериозността на отношенията между нея и принц Хари.

На Острова дори се заговори, че ще има нова кралска сватба в началото на следващата година. Двамата са заедно вече повече от година и половина.

"Кресида е много изнервена. Принц Хари се опитва да я убеди, че няма защо да се тревожи, тъй като желанието на принц Уилям и съпругата му Катрин е събитието да се състои в тесен семеен и приятелски кръг", казва източник, близък до двойката.

Както е известно, принц Джордж ще бъде кръстен на 23 октомври в кралския параклис на двореца "Сейнт Джеймс". Смята се, че само 60 гости са поканени на кръщенето, което ще бъде последвано от чаено парти в "Кларънс хаус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
една преди 10 години
Ид*отка. Това е събитие е на детето и родителите му и не е редно тя да отвлича общественото внимание с това дали се чуди или не. Взима решение, не отива и край. Ще ходя, няма да ходя, а на тълпата само това и трябва, много важно, че един *** омаловажава кралската покана, която има определена тежест в кралството. Просто момиче, но те ще го сложат на място ако им влезе в двореца.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Там сме!
2
2
 
9
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Много готина е мацката Кресида Бонас,браво на принца,дано е попаднал на точната мадама
1
5
 
8
 
! Отговори
ЕДНА БАБА преди 10 години
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО. ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ. ДА БЪДЕ КРАСИВО КАТО БАБА СИ ДАЯНА И ДА НЕ ОТСТЪПВА ПРЕД КАПРИЗИТЕ НА КАМИЛАТА, КОЯТО СЕ СТРЕМИ ДА ВСЕЕ РАЗДОР . ДОСТАТЪЧНО МРЪСОТИИ НАПРАВИ ТОВА КАМИЛСКО ИЗЧАДИЕ.

Спонсорирани публикации