Секс сцените объркаха семейния ми живот с Анджелина

Били Боб Торнтън призна, че той е виновен за краха на брака му с Джоли
Обновена: 22 окт 2013 10:03 | 21 окт 2013 22:46,
9
Секс сцените объркаха семейния ми живот с Анджелина
Били Боб Торнтън, Снимка: Reuters

Били Боб Торнтън е известен само с ролите си на големия екран, а и с брака си с Анджелина Джоли. Актьорът бе женен за колежката си в периода 2000-2003 година.

През това време той снимаше лентата „ Monsters Ball", в която си партнираше с Хали Бери. Филмът е изпълнен със секс сцени между героите им и според Били те са причина семейният им живот да пострада и да бъде изпълнен с напрежение.

„Ако си актьор и използват гласа ти за герои на Дисни, може да си далеч от половинката си без проблем в продължение на половин година. При мен обаче се получи следното: Снимах лентата Monsters Ball, в която има много секс сцени с Хали Бери. Тя е една от най-красивите жени в света и когато си говорех по телефона със съпругата си и тя те ме попита: „Какво прави днес?", отговорът беше: „Снимах секс сцени с Хали Бери".

Последва въпрос от сорта на: „Ти докосва ли я?" и тогава аз казах: „Все пак снимахме секс сцени, трябваше". Подобни ситуации са трудни и посяват съмнение у другия. А когато сте на хиляди километри разстояние и снимаш филм с красива жена, е още по-трудно", сподели Торнтън пред в. Sun.

Били призна още, че бракът му с Анджи се е съсипал, защото той не е бил сигурен в себе си:„Аз провалих брака си с Анджелина, защото смятах, че не съм достатъчно добър за нея. Бях прекалено несигурен в себе си. Но сега сме приятели".

От десет години актьорът има връзка с Кони Англанд, от която има дъщеря Бела (7). Но Били не е сигурен дали иска отново да застане пред олтара.

„Още един брак? Не казвам, че няма да се случи, нито че ще го направя. Забавно е как хората не спират да обсъждат, че съм имал 5 брака", каза още Торнтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
изглежда зле
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Били Боб Торнтън е известен само с ролите си на големия екран, а и с брака си с Анджелина Джоли"Само" или "Не само".Поне като пишете си изкарайте пръстите от носа и ушите!
6
0
 
6
 
! Отговори
tough преди 10 години
Ми явно всичко й се струва нормално или отдавна е забравила за тая статия.
5
4
 
56
 
! Отговори
експерта преди 10 години
Пичове, тоя е бил с Анжи докато е била истински готина, сега нека Брад си сърба попарата с истериите и.Добре че си се отървал, Били!
4
1
 
10
 
! Отговори
Азз преди 10 години
До МоливкоКолега, смятам, че трябва да подходи по-сериозно с една-две бири
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Късно е либе за китка
2
1
 
34
 
! Отговори
Моливко преди 10 години
Хайде сега "работилата по публикацията", да прочете първото изречение още веднъж !И ако всичко и се струва нормално, да отиде и да изпие две зелеви чорби с две газирани води !И ако отново всичко и се струва нормално, значи е "истински журналист", от онези дето у нас ги търсят "под дърво и камък" !Хвала на такиви !
1
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знаеш какъв късметлия си Били. Отърва се от Анджелина.