Ким Кардашиян е новата Мерилин Монро

Звездата била точно толкова провокативна и скандална, колкото и русата икона
25 окт 2013 09:33,
31
Ким Кардашиян е новата Мерилин Монро
Снимка: CR Fashion Book

„Тя е скандална, но такава беше и Мерилин Монро“ - това е мнението на бившия главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд за Ким Кардашиян, което звучи като комплимент. Ройтфелд избира 33-годишната току-що сгодена Ким за лице на корицата в последния брой на нейната Модна книга CR Fashion Book.

„Харесвам спорни личности - казва Карин – и затова се спрях на нея.“ В един от кадрите за фотосесията Ким позира пред обектива на Карл Лагерфелд в напреднала бременност, гордо показала своя гол корем в седмия месец от бременността си.

Подобни провокация са и кадрите, показващи Ким с изцапана от конфитюр уста и с украсена маска върху лицето си. В друг кадър я виждаме с черен воал и с шапка на отбора на „Янките“.

Карин Ройтфелд споделя, че е изумена от смелостта на Ким пред камерата на Карл Лагерфелд. За визията ѝ са се грижили само един фризьор и един гримьор, като не е ползвала изкуствени коси или мигли. Съгласила се е да бъде показана съвсем истинска.

„Не мисля, че тя носи в ежедневието си гащеризон на Comme des Garcons или баскетболно яке, но тя каза „да“ на всичко, което ѝ предложихме. Изобщо – тя е най-лесният модел, с когото съм работила.

Не каза нищо дори когато сложихме маска на лицето ѝ“, изумена е Ройтфелд. Похвала от подобен професионалист за работната ѝ етика е висока оценка за Ким. Модната диктаторка продължава: „Те я много сладък човек и е красива – това в света на модата е талант. Освен това никога не съм я виждала да прекалява с алкохола.“

Ето как Ким Кардашиян се превърна в лицето на третия брой на уважаваното модно издание CR Fashion Book. Кадрите показват изключително красиви лични моменти от бременността на Кардашян и са с колекционерска рядкост, като концепцията на CR Fashion Book.

Кадри от фотосесията на Ким Кардашиян за CR Fashion Book, заснети от Карл Лагерфелд може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
18
 
! Отговори
orlinpetkov преди 10 години
Тоя дебел *** дето ни се натрапва на всяка страница има доста да отслабва докато го докара до визията на Монро. Отвратително женище.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ъ?!..... Я па тия! Че тази е като марсилска продавачка на риба :))))))
20
3
 
8
 
! Отговори
!!! преди 10 години
ох прекалявате вече,къде я видяхте да копира Мерилин Монро,ако не сте прочели добре друг човек казва,че К.К. й напомня за Мерилин.Освен това,оплаквате се как нямала талант и не била известна с нищо,но известна я правят такива като вас ,които четат за нея и коментират,без значение дали е харесвана или мразена, не е с перфектно тяло ,но е секси ,много по-секси от някои скелети , и лицето и е красиво ,това не може да и се отрече ,иначе и на мен поведението и ми е досадно ,но не ме интересува :))
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моа да га почукам бря :) !
18
3
 
13
 
! Отговори
bobo преди 10 години
EGATI PROTIVNATA PACHA....
17
1
 
10
 
! Отговори
пффф преди 10 години
Местя го с омерзение!
16
0
 
15
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Стига се го показвали тоя ***!!!!Когато на хората престанат да им обръщат внимание като на тази те почват да се изкелифарчват с надеждата за повече внимание!!!
15
0
 
15
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Аве колко пъти различни хора да казваме, че с това семейство, което е известно само защото dnes.bg го прави такова с всекидневната реклама, ако може да спрете да ни занимавате.
14
2
 
27
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Защо да спира до Монро. Кардашян е и новата Битълс, Жана Д'арк и Исус.
13
2
 
18
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Божеее... тая до Норма Джийн? - Ко!? - Не!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
taja ne e nikakva, nito peviza nito aktrisa, edna realiy zvezda ! edin ***, ne moga da razbera zashto e zentur na vselenata za vsjaka media
11
1
 
19
 
! Отговори
Големия Местан преди 10 години
То си трябва талант, за да генерираш такова масово местене.
10
2
 
28
 
! Отговори
учуден но не изумен преди 10 години
Леле мале,трътлестата Ким - новата Мерилин Монро. То бива промиване на мозъци, ама чак толкоз!
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Историите на двете нямат нищо общо. Мерилин Монро е прибрана от улицата и са я ползвали за секс робиня. Но при една фрустрация (а тя е била наясно какво се върши в политиката тогава) е заявила, че ще изпее всичко на журналистите. Еми пречукали са я. Сега, какво общо има с Кардашиян тази история.
8
3
 
28
 
! Отговори
rm преди 10 години
това вече е тотална глупост.
7
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До RoxyMЧовекът се шегува, учудвам се, когато хората нямат никакво чувство за хумор!
6
7
 
13
 
! Отговори
RoxyM преди 10 години
До МестанчевВсички разбрахме, че си набор 2000 и светът ти започва и свършва с телевизия Планета.
5
8
 
16
 
! Отговори
RoxyM преди 10 години
До МестанчевВсички разбрахме, че си набор 2000 и светът ти започва и свършва с телевизия Планета.
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, бе! Ако това чудо е новата Мерлин, аз съм Джаки Кенеди! Как не ги е срам да опетняват паметта на Мерлин?!Жената е имала стил, излъчване... а на Ким и дай да копира. Кейт Мидълтън била бременна, хайде и аз... не че искам дете, ама да приличам на Кейт! Жалка работа!
3
3
 
57
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Това арменско *** никой няма да го помни след 10г., за разлика от Монро.