Дейвид стана секси моторист

Футболистът смени бельото с кожено яке
Обновена: 8 ное 2013 14:02 | 8 ное 2013 13:25,
0
Дейвид стана секси моторист
Снимка: Belstaff

Дейвид Бекъм е считан за един от най-стилните мъже в света. А когато се появи и по бельо в поредната реклама на своята линия, към стилен се добавя и определението секси.

Сега съпругът на Виктория реши да добави още нотки към обаятелната си личност – тази на опасен мъж, превръщайки се в моторист за рекламата на модния лейбъл Belstaff.

Бекъм ще бъде лице на британската марка през 2014 г., ала вече е заснел някои от рекламните кадри. В един от тях той се мотае с група мотористи из Великобритания.

Позирането идва някак естествено за Дейвид и той е полегнал на земята, като зад него се вижда млада девойка. Ексфутболистът е с набола брада и коси зализани назад, така че да изглежда максимално небрежно.

На гърба си Бекъм носи тениска и кожено яке. За да се впише в образа на моторист, той носи и специални панталони. В миналото Дейвид е признавал, че обожава мотори и ето че мечтата му да яхне един се сбъдна.

Освен това по време на снимките на кампанията Бекъм сподели, че харесва самата марка.

„Преди пет или шест години си търсех яке за мотор. Попаднах на това винтидж яке с марката Belstaff и оттогава не съм го свалял от гърба си“, изчетка лейбъла спортистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации