Кейт Хъдсън: Не мога да си позволя скъпи дизайнерски тоалети

Актрисата издаде, че просто взима под наем красивите рокли
14 ное 2013 08:11,
0
Кейт Хъдсън: Не мога да си позволя скъпи дизайнерски тоалети
Снимка: Harper’s Bazaar US

Месец декември е много бляскав не само заради предстоящите празници, а и защото всички модни корици са такива. Декемврийският Harper's Bazaar US залага в последния си за тази година брой на актрисата Кейт Хъдсън, която е доста разголена за зимните месеци.

Чаровната блондинка, която ни разсмива от екрана в безброй романтични комедии, позира пред фотографа Алекси Любомирски, облечена в невероятни ярки и блестящи рокли и бански на марките Givenchy, Tom Ford, Alexander McQueen и Fendi.

И макар че тя позира с уникални дизайнерски творения в медията признава, че почти не притежава такива. Защо това е така, научете от следните акценти в интервюто:

За скъпите дрехи, с които позират: Хората си мислят, че ние притежаваме тези дрехи, но ние ги взимаме назаем. Не мога да си позволя да си купувам такива неща. Има някои дрехи и аксесоари, за които си позволявам да се отпусна, но това се случва рядко, тъй като имам две деца, които трябва да изуча. Не съм голям фен на висшата мода. Иска ми се да бях, но творенията ѝ са толкова скъпи. Преди Изабел Марант да стане толкова известна и да има империя за милиони, ходех в магазина ѝ в Париж и си пазарувах много от дрехите ѝ, защото бяха достъпни.

За движението: То е жизнена част от живота ми всеки ден и ми дава енергия. И то дори само като си сложиш спортния сутиен! После се мотивираш да правиш нещо, без значение дали е малко работа в двора и после пак на дивана.

За това на чий стил се възхищава: Харесвам хора, които остават верни на себе си – Руни Мара, например. Харесвам стила ѝ. Кери Мълигън и Кери Уошингтън винаги се обличат интересно.

Вижте как изглежда Кейт в дрехите, които не си купува, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари