Празнувайте с Ума Търман през цялата 2014 г.

Календарът на Campari вече е напълно готов, а актрисата ни подканя към забавление от него
14 ное 2013 14:46,
0
Празнувайте с Ума Търман през цялата 2014 г.
Снимка: Campari

Преди месеци излязоха кадри от мейкинга на новия календар на Campari за 2014 г. Фирмата отдавна залага на популярни лица за реализирането му, така че след Пенелопе Крус мистерията коя дама ще видим в нова светлина, бе решена. Ума Търман е главната героиня и вместо да избива хора с меч в ръка, както в „Убий Бил", този път се забавлява из целия свят.

Това е 15-то издание на календара и този път изразява празнуването на живота като цяло. Звездата от „Криминале" блести в 12 интригуващи страници на различни места по света – пролетния фестивал в Beijing, празника в Cjina, Ханами в Япония, и други интересни събития в Англия, Бразилия, Ню Йорк и т.н.

В почти всички кадри Търман блести в червени тоалети, дело на Versace и Stella McCartney. А като говорим за блясък – бижутата, разбира се, са на Chopard.

„Календарът за 2014 г. е невероятно произведение на изкуството, което предава положителната енергия и едно удоволствие, на което почитателите на Campari могат да се насладят, потапяйки се в нашето празненство из целия свят", казва Ума.

Фотограф на кадрите е Кото Болофо, а тях може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: календарУма ТърманCampari
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари