Джейми Дорнан: Не съм шокиран от секс сцените в „Петдесет нюанса сиво“

Отложиха екранизацията с половин година заради проблеми при избора на водеща мъжка роля
15 ное 2013 14:14,
0
Джейми Дорнан: Не съм шокиран от секс сцените в „Петдесет нюанса сиво“
Снимка: сп. Entertainment

Филмовата адаптация на романа на Е.Л. Джеймс „Петдесет нюанса сиво" няма да излезе през август 2014 г., а на 13 февруари 2015 г. в навечерието на Св. Валентин. Промяна се налага заради проблемите при избирането на актьори за водещите роли. През октомври Чарли Хънам от „Синовете на анархията", който бе избран за ролята на милиардера Крисчън Грей, изненадващо се отказа от нея, като бе сменен от Джейми Дорнан.

Новият Крисчън е бивш модел на Calvin Klein и е известен покрай 2-годишната си връзка с Кийра Найтли и участието си в сериала "Имало едно време".

Дорнан ще си партнира в лентата с дъщерята на Мелани Грифит – Дакота Джонсън, която ще влезе в ролята на Анастейжа Стийл, а режисьор на продукцията ще бъде Тейлър Джонсън.

И макар да има доста време до премиерата на филма, той предизвиква доста вълнения. Дакота и Джейми дори се озоваха на новата корица на сп. Entertainment Weekly, където бившият модел споделя ентусиазма си за ролята.

„Малко се страхувах за ролята, но преди всичко съм адски развълнуван", призна Джейми пред медията. „Израснах в либерална среда. Не, че съм имал стая за забавления (като тази с БДСМ играчки на героя Крисчън Грей), но не съм шокиран от сексуалните елементи в книгата. Не вярвам във филми, които нямат и сексуално съдържание, така че съм ок с ролята", добави още той.

Дакота също вече свикна с идеята, че ще бъде Анастейжа и дори се подготвя за участието си, като потъмни косите си с идеята да се впише по-добре в образа на брюнетката Стийл. Освен това дамата работи усилено и за физиката си. „Очевидно искам да изглеждам добре гола. Сега разбирам хората, които се упражняват много, за да изглеждат страхотно", добави тя.

Вижте снимките на бъдещите Крисчън и Анастейжа в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари