Суки Уотърхаус: Ако заговоря за Брадли, няма да мога да се спра

С тези думи гаджето на холивудския актьор отказва да разкрива подробности за връзката им
8 дек 2013 12:27,
2
Суки Уотърхаус: Ако заговоря за Брадли, няма да мога да се спра
Снимка: сп. Elle

Гаджето на холивудският красавец Брадли Купър - Суки Уотърхаус краси корицата на новия брой на списания ELLE, Великобритания (януари/2014). Тя отказва да говори за отношенията си със сексапилния актьор, с когото са заедно от март тази година, но все пак споменава няколко факта по темата. Преди да срещне Брадли чаровната блондинка беше известна като модел на Burberry и начинаеща актриса.

21-годишната сладурана е готина, чудата и изпълнена с живот и може би точно с тези свои качества е успяла да завладее сърцето на 39-годишния Купър. Въпреки 18-годишната разлика във възрастта им, нещата между тях изглежда се развиват добре. Ето и няколко акцента от интервюто със Суки за изданието:

За приятелството си с Кара Делевин, Джордан Дън и Джорджа Мей Джагър:

"Ние сме приятелки от деца. Били сме съученички и съквартирантки, така че сега, когато работим заедно като модели, се подкрепяме взаимно. Това, че се познаваме и сме си близки е предимство. Ето защо, аз винаги се опитвам да се сприятелявам с нови момичета-модели, които са чужденки и си нямат никого. Така искам да ги накарам да се чувстват по-добре. Те обаче, не винаги ме искат за приятелка."

За връзката си с Брадли Купър:

"Аз не съм момиче, което непрекъснато говори за своето гадже. Мисля, че каквото и да кажа за него, ще прозвучи странно. Истината всъщност е, че ако започна да ви говоря за него, най-вероятно няма да бъда в състояние да спра."

За това какво е да живее в очите на обществеността (след връзката си с Купър):

"Опитвам се да не гледам драматично на това. В действителност, ако 200 души коментират нещо онлайн, това е като една песъчинка от един огромен плаж, спрямо човечеството, така че защо трябва да ми пука?

Затова, че иска деца в скоро време:

"Аз наистина харесвам идеята да имам деца скоро. Може би не точно сега, но и не искам да чакам прекалено дълго. Мисля, че децата са най-якото нещо на света."

За нейния статут на модел на Burberry:

"Знам, че е готино да се преструвам, че не ми пука, но аз обичам модата и обичам дрехите. Живея живота си в море от дрехи и това е фантастично. Обичам да си играя и да експериментирам с тях."

За това, че е дъщеря на един от най-добрите пластични хирурзи във Великобритания:

"Аз много често ходех в болницата при баща ми и посещавах пациентите му, които се възстановяваха след операция. Нямам нищо против пластичната хирургия. Знам, че много хора - млади и стари - се подлагат на това, защото имат основателни причини. Важното за добрата операция е, да не си личи, че я има. Другото важно нещо е човек да не се побърква на тази тема и да не се доверява на некадърни хирурзи.

Вижте снимките на сладката Суки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари