Ащън и Мила в страстна целувка

Двете звезди досега бяха доста дискретни по отношение на любовта си
12 дек 2013 12:17,
0
Ащън и Мила в страстна целувка
Това са Ащън и Мила; Снимка: Twitter

Явно Ащън Кътчър вече е готов да покаже публично силната си любов, която изпитва към своята приятелка Мила Кунис. Доскоро двете звезди се опитваха да запазят дискретност по отношение на връзката си, най-вече заради проточилия се развод между Ащън и Деми Мур.

Но тъй като Кътчър наскоро приключи 6-годишния си брак с Деми, той е готов да сподели интимни моменти със своята нова любима и то в социалната мрежа. 35-годишният актьор е пуснал очарователна снимка в Instagram (чрез Twitter), на която се вижда как страстно целува 30-годишната Кунис.

Двамата започнаха връзката си през 2012 г., след като бяха само приятели и колеги в продължение на 15 години (двамата са си партнирали в шоуто от края на 90-те „That '70s Show“).

Романтичният автопортрет „selfie“ е заснет пред неонова реклама на „Sun Records“ в Мемфис, Тенеси. На кадъра се виждат само тъмните силуети на влюбените, но няма съмнение, че това са те.

Таблоидите вече залагат кога точно двойката ще обяви своя годеж, особено след като двамата се появиха под ръка на сватбата на брата на Мила миналия уикенд.

По всичко личи, че Ащън е добре приет в семейство Кунис. Един от гостите на церемонията е разказал пред списание US Weekly следното: „Кътчър беше поканен да се присъедини към общите снимки на цялото семейство след церемонията. Те определено го третират като член на фамилия Кунис. Двамата с Мила изглеждат много влюбени и щастливи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари