Брадли Купър: Разбрах, че съм талантлив, след като изтрезнях

Звездата ще пронизва със синия си поглед читателите на новия брой на списание GQ
Обновена: 19 дек 2013 08:06 | 19 дек 2013 08:05, Теодора Драгоева
0
Брадли Купър: Разбрах, че съм талантлив, след като изтрезнях
Снимка: сп.GQ

Брадли Купър изглежда по-красив от всякога в сесията си за новия брой на списание GQ (януари/2014). Към днешна дата синеокият актьор е буквално кацнал на върха. Той печели милиони с последните си хитове („Последният ергенски запой", „Високо напрежение", „Думите", „Наръчник на оптимиста"), има една номинация за Оскар зад гърба си, а гаджето му е супермодел.

Освен това отзивите за ролята му в новия филм „Американска схема" също са повече от добри и той вече получи номинация за „Златен глобус" 2014.

Животът обаче не винаги е бил толкова хубав за 39-годишния актьор. В искреното интервю за списанието Брадли разкрива, че дълго време се е борел с личните си демони и по-точно със зависимостите си към алкохола и наркотиците, заради които губи важни роли (като тази в "Ловци на шаферки"). Освен това той преживява бърз брак и развод с актрисата Дженифър Еспозито през 2006-та.

В сесията той изглежда изискан, спокоен.... и много далеч от бурното си минало. А ето и няколко акцента от интервюто с г-н Купър:

За времето, когато играеше в сериала „Наричана още":

"В началото имах доста обещаваща роля и бях зает три дни в седмицата, но през втория сезон съвсем намалиха ролята на героя ми и той стана доста второстепенен персонаж. Това много ме потискаше. За това помолих сценаристите направо да махнат героя ми от сериала."

За злоупотребата си с алкохола и наркотиците в миналото:

"Ако бях продължил, щях да съсипя живота си. Това пречеше на работата ми и вероятно в даден момент е засегнало кариерата ми. Днес обаче смятам, че това беше един важен житейски опит. Когато приех ролята за комедията „All About Steve" през 2008 и се запознах със Сандра Бълок реших, че трябва да остана трезвен, за да работя с актриса като нея. Тогава се преоткрих. Работата запълни празнината в душата ми."

За това, че се е съмнявал в способностите си като актьор:

"В началото на кариерата ми беше точно така, но разбрах, че най-доброто нещо, което човек може да направи, е да се приеме такъв, какъвто е и след това да се помъчи да се усъвършенства. Колкото повече стъпки правя в актьорската професия, толкова по-далече стигам. Просто развивам потенциала си."

Вижте снимките на Брадли за изданието в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари