Разплаках се, като разбрах, че съм бременна!

Юлияна Дончева очаква дете на 48 години
Обновена: 12 фев 2014 13:56 | 11 фев 2014 11:56, Теодора Драгоева
40
Разплаках се, като разбрах, че съм бременна!
Снимка: LOVEstyle

Юлияна Дончева се е разплакала, като разбрала, че чака второ дете. Това разкрива тя в ексклузивно интервю за списание LOVE style.

Тв водещата видяла положителния си тест за бременност на рождения ден на своя съпруг Станислав Недков-Стъки. За първи път 48-годишната бъдеща майка проговаря за трудностите, през които е минала, за да забременее ин витро и как през 2013 година почти се е отказала да прави повече опити. Чудото обаче станало.

За съжаление, в един от най-щастливите периоди от живота си Юлияна Дончева се е почувствала омърсена и натъжена.

„Неприятното беше, че в този период излязоха отвратителни информации, че се разделяме със Станислав и аз обикалям нощните заведения – разкрива тв водещата на предаването „Пряка демокрация". Като четяхме какво пише в интернет, просто не можехме да повярваме. Това много ме нарани. Може би защото човек става по-чувствителен, когато е в моето положение. Почувствах се омърсена."

Юлияна Дончена разкрива още как е казала хубавата новина на големия си син Йоан Дако, както и на бившия си съпруг Горан.

Още светски новини можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
До 37 преди 10 години
Ами защото тези "вестници" трябва да пишат нещо, господин Скорчев!! :)
35
0
 
1
 
! Отговори
Skorchev преди 10 години
Abe vsichko hubavo,ama zashto triabva da ni zanimavat s lichnija zivot na kogoto i da bilo.Mislia si,che ima hora koito ne mogat bez medijno vnimanie.Ne e krasivo,a zasto si misliat ,che e svetsko?
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поздравления за Juлияна и цялото и семейство за прекрасната новина! При тази демографска криза в България е чудесно че се раждат деца.. Да са живи и здрави!
33
6
 
1
 
! Отговори
* преди 10 години
Ако детето е нейно , много се радвам . Но ако е от донорска яйцеклетка повод за радост нямаме . Тъй като такива деца има опасност да не бъдат добре приети в обществото
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова злоба за една хубава вест! Защо не умеем да се радваме на щастието на другите? Нищо чудно, че животът ни наказва."На зла круша-зъл прът" казва народът. Браво, Юлияна, за смелостта! Бъдете здрави и щастливи и ти, и бебето, и цялото ти семейство! Не чети коментарите, не слушай злобарите, ще те наранят. Общувай само с хора, които са доброжелателни. Успех!
31
0
 
10
 
! Отговори
До дядо Мито:d преди 10 години
Хубава жена и то на 48 ,стига завист .И се вижда че е бременна ,защо да го крие.Само злобари могат да пишат такива глупости!!!
30
7
 
9
 
! Отговори
do Realist преди 10 години
tvoiata Uliana Donceva e po- dolna pariasnica, dori ot trugenickite po magistralite ! Osven tova e i mnogo, mnogo, mnogo po- tapa ot tiah ! A parite, s koito razpolaga sa karvavi pari, kradeni ot horata ! Cialata tazi sgan e edna pasmina ot urodi, kam koito prinadlegich i ti !!!
29
14
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Много злоба в коментарите. Явно българите си заслужаваме съдбата. Дали е млада или стара, няма значение. Юлияна е една хубава, успяла и щастлива жена, с възможности. Детенцето ще бъде отгледано и дарено с много любов и обич, ще бъде осигурено финансово...
28
14
 
23
 
! Отговори
werti преди 10 години
Юлияна Дончева е прекрасна жема - фина и елегантна. Да са здрави и щастливи цялото й семейство, тя - най-вече! Това са хора, които ще отгледат детето си с много обич и ще възпитат двама достойни българи (заедно с баткото)!
27
18
 
8
 
! Отговори
Дядо Мито преди 10 години
Не скочила - не казвай "хоп"! Може да си бременна - това не значи, че ще родиш. За какво биеш тъпана? Да ядосваш бившите си? И защо си сложила тази снимка, когато си била на 18? Майчинството е свято ТАЙНСТВО, а не реклама. Докато бебето не се роди живо и здраво - никой извън семейството не бива да знае за него. Нищо не ти пожелавам - всичко е в ръцете на Божията Майка и набора дядо Господ! На тях се моли всеки ден.
26
10
 
6
 
! Отговори
si преди 10 години
До CERNA CERNILKAKolko triabva da si tap,za da napishesh takova neshto za nay-hubavata vest za edna jena - che shte stava mayka!!
25
7
 
21
 
! Отговори
CERNA CERNILKA преди 10 години
za tezi urodi- gadna i nahalna tapa sgan ! Zmii da ragdate !!!
24
5
 
11
 
! Отговори
9 преди 10 години
До геодезистТъпа,*** ама виж я къде е!!!
23
8
 
9
 
! Отговори
geodezistka преди 10 години
ami tia i kato studentka bese bavno razvivasta,bavno se razviva.pak ste razda-za koga..
22
3
 
17
 
! Отговори
Дядо Гицо преди 10 години
Аз подкрепям баба Гица. Честито!
21
6
 
51
 
! Отговори
анонимна преди 10 години
Поздравления за това, че още веднъж ще има щастието да стане майка. Желая им много здраве и дълги щастливи години.
20
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами честито, ама някой ще ти вземе депутатското място в "България без цензура" Юлиянче, как ще свържеш двата края тогава ;)
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама ако ти падне това "бабе"нЕма да и прОстиш нали,половината "девойки"на18-25 години са сбръчкосани камили от нездравословен живот да не уточнявам какъв,явно по форумите коментират доооста пъпчивци и затова 48годишна им е "баба"или пък са учудени че не е сбръчкана жаба,или техните майки са крокодили..
18
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да са живи и здрави,и бебето,и бабето.
17
8
 
57
 
! Отговори
Баба Гица преди 10 години
Някои от коментиращите тук са мноо *** . Плюете по една българска майка,засрамете се ! Юлияна - от сърце ви желая здраве и късмет -на теб и цялото ти семейство.И не се ядосвай на дребните душици- те са за съжаление !