Ева Херцигова замени Моника Белучи като муза на D&G

Чешкият супермодел е новото рекламно лице на модния бранд
28 фев 2014 07:58, Мария Дуковска
7
Ева Херцигова замени Моника Белучи като муза на D&G
Снимка: Harper's Bazaar

Ева Херцигова замени звездата Моника Белучи като муза на марката Dolce & Gabbana. Тя е лице на новата рекламната кампания на бранда пролет/лято 2014. Освен това красивият супермодел е звездата от новата корица на списание Harper's Bazaar, Испания (март 2014), където носи изцяло дрехи на италианския бранд.

Чешката красавица позира за изданието пред модния фотограф Нико, а стайлинг на сесията е дело на стилиста Хуан Себриан. Великолепната Ева, която стана майка на трети син миналата година, продължава да е един от най-търсените модели в света. Тя от доста години живее в Милано и е обвръзана с италианския бизнесмен Грегорио и като че ли вече доста е попила от секспаила, характерен за италианките, въпреки че продължава да носи слявянския си чар.

Освен 41-годишната блондинка в кампанията на D & G отново виждаме прекрасния модел Бианка Балти. Двете дами ни показва, че тази пролет точките и флоралните мотиви, отново ще са на мода .

Вижте снимките на Ева в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 10 години
Не е Сергей. Сергей е един от най-влиятелнтие политици в България и в Европа. И няма време да пише по форуми. Той има влияние и пари, нещо за което ти *** може само да си мечтаеш. Безработен бедняк. хахахах
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4Сергей, ти ли си?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защото Моника Съъселова си има пари и влияние. Нещо, което ти *** никога не си имал, никога няма и да имаш. Хайде марш да броиш жълти стотинки и да се чудиш как да си платиш сметката за ток. хахахах бедняяяяяяяяяк.
2
0
 
1
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
Трябва да си извратен,за да целуваш съсел
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съселова ще я викнат когато има дрескод за кранти.Доста е увиснала