Надникнете в имението на Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър

Наскоро холивудската двойка продаде въпросната къща за 8 млн. щатски долара
16 мар 2014 12:17, Мария Дуковска
3
Надникнете в имението на Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър
Снимка: beverlynews.blogspot.com

Актрисата Сара Мишел Гелар и съпругът ѝ Фреди Принц Джуниър реализираха два милиона печалба от продажбата на къщата си в Лос Анджелис, която купуват през 2010 г. за 6,1 милиона долара, а преди няколко дни продадоха за 7,9 милиона.

Имението е построено през 2006 -та и разполага с голям двор, открит басейн с водопад, барбекю и красиво озеленена градина.

Къщата е с площ от 730 кв.м., на която има 6 спални, библиотека, стая за игри, домашно кино и фитнес зала.

Според злите езици Сара и Фреди са решили да се разделят със своя дом-мечта, защото техни съседи от скоро станаха Ким Кардашян и Кание Уест. Гелар и мъжът ѝ не одобрявали светската суматоха около клана Кардашян и потръпвали при мисълта, че тълпата от папараци, която следва Ким и Кание навсякъде, ще започне да нарушава и тяхната тишина и спокойствие.

Интериорът на къщата е в стил рустик с ретро мебели от дърво, сводести таван, френски прозорци и камина. Фреди и Сара се срещнаха на снимачната площадка на филма „Знам какво направи миналото лято" през 1997 г., а от 2002 г. насам са щастливо женени. 36-годишната актриса и 37-годишният и съпруг имат две деца заедно – дъщеря на 5 години и син на годинка и половина.

Вижте снимки на къщата, с която Сара и Фреди се разделиха, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
10
 
! Отговори
JKL преди 10 години
Сара я помня от "секс игрички". Не е нещо особено, само гледа мнго мръснишки и е все с отворена уста. Мъжа й не го знам. Не са на печалба, защото има и инфлация, а са правили и ремонт. Кардашката е като наште Златки, ама ниска и с голям зад ник. Мъжъ й го знам заради това е й е мъж- някакво не гро зяпащо лошо. И всичките тия печелят от авторски права и реклами.
2
5
 
1
 
! Отговори
VALIANT преди 10 години
Нямам представа кои са тези двамата! Но новината си я бива! Представете си каква сензация само: купили къща с водопад и т.н за 6 милиона и я продали за 8 милиона. Страхотно, световните новини ряпа да ядат, ама че журналисти - жълтури!!!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Липсата на коментари показва, че никой хабер си няма кои са тия двамата....