Аби Корниш не харесва статута си на сексбомба

Актрисата не иска да акцентира на сексапила си
31 мар 2014 16:22, Мария Дуковска
3
Аби Корниш не харесва статута си на сексбомба
Снимка: Lifestyle Mirror

Австралийската актриса Аби Корниш стана известна с ролите си във филмите „Кенди“ с Хийт Леджър, „Somersault“ със Сам Уъртингтън, „Добра година“ с Ръсел Кроу, „Високо напрежение“ с Брадли Купър, „Седемте психопата" с Колин Фрел и др.

Скоро пък ще я гледаме в новата версия на „Робокоп“ редом до Майкъл Кийтън. Освен, че е партнирала на някои от най-знаменитите мъже в света на киното, самата Аби е имала любовни връзки с няколко холивудски сърцеразбивачи като Райън Филип и Джош Хартнет.

Въпреки статута си на гореща красавица, блондинката предпочита киногилдията да наблегне на таланта ѝ и може би затова избягва да се снима в сексапилни фотосесии. Този месец мис Корниш прави една сесия за мъжкото списание L'Uomo Vogue и то пред обектива на известния моден фотограф Ерик Гюлейман. Въпреки това кадрите са по-скоро семпли и доста ежедневни.

Вместо прилепнали рокли с дълбоки деколтета, очарователната 31-годишна Аби носи облекла, вдъхновени от мъжкия стил – ризи, сака, широки пуловери и панталони.

Миналия месец (февруари) блондинката направи доста по-елегантна сесия за списание Lifestyle Mirror. Там тя е женствена и секси дама и е заснета от фотографа Франки Батиста. Въпреки това тя държи да бъде възприемана по-скоро като талантлива актриса, здраво стъпила на земята и не обича да акцентира върху своя очевиден сексапил.

Вижте двете фотосесии на красавицата в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ko 6te nea i sa molim..