Уилям и Кейт публикуваха нова снимка с принц Джордж

На семейния кадър се вижда и домашният любимец на кралската двойка
31 мар 2014 16:32, Мария Дуковска
9
Уилям и Кейт публикуваха нова снимка с принц Джордж
Снимка: Джейсън Бел

Принц Джордж е звездата в новата официална снимка, която родителите му принц Уилям и Кейт Мидълтън пуснаха за медиите преди тяхната визита в Нова Зеландия и Австралия, на която тръгват през април и то в компанията на малкия.

Кралските фенове очакват, че бебето също ще направи няколко публични изяви и нямат търпение да го видят на живо.

Снимката показва 8-месечното кралско бебе, гушнато от майка си, да се взира в домашния любимец на семейството – черния кокершпаньол Лупо.

На кадъра херцозите на Кеймбридж носят светли дрехи, а малкият Джордж е облечен в светлосиньо боди с якичка. Образът на кралското трио е заснет от фотографа Джейсън Бел през отворения прозорец на дома им в двореца Кенсингтън.

Новата снимка на Уилям, Кейт, Джордж и Лупо е направена в средата на март, малко след като те се завърнаха от първата си почивка с бебето в чужбина и по-точно на карибския остров Мустик.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-важното е да има куче на снимката! Горкото детенце - какъв празен и суетен живот го чака...освен ако не абдикира навреме...
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е потомък на рептил от Орион. Просто владеят ДНК манипулациите и са се преобразили на хора. Използват жените за разплод.
3
2
 
11
 
! Отговори
Да преди 10 години
Малкият е голям бонбон!!!!!!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Хахахах разсмя ме. :)Обаче жена му е много красива. Ако продължат традицията с такива жени може кралските отрочета да придобият визия. :)
1
5
 
16
 
! Отговори
ваши сиятелства ура! преди 10 години
а аз от толкова време се въртях и не можех да спя защото скоро не бях виждал тези две прекрасни и невероятни кралски особиБлагодаря за снимката на тези божествени същества - ще си я изпечатам и сложа над леглото да си ги гледам преди заспиване - нищо друго не ме интересува освен моите идоли и черния им кокершпаньол!!!