Робин Уилямс се разделя с "вилата на усмивките"

Актьорът иска да продаде огромното си имение в Калифорния
28 апр 2014 19:37, Мария Дуковска
6
Робин Уилямс се разделя с "вилата на усмивките"
Снимка: zillow.com

Комедийният актьор Робин Уилямс е решил да се раздели със своята „вила на усмивките“, в която живее от 1994 година насам. Имението на звездата от „Мисис Даутфайър“ и „Добрият Уил Хънтинг“ се намира във винарския регион Napa Valley, Калифорния и логично в имота има много лозя – цели 24 декара, и големи насаждения с маслинови дръвчета.

Освен това Робин си има собствено естествено езеро с риба и резиденция в италиански стил с луксозна площ от 2000 квадратни метра. Във вилата има пет двустайни апартамента, библиотека с дъбова ламперия, киносалон, модерна, климатизирана изба, 65-метров басейн и плевня с животни.

Уилямс има легендарна кариера като актьор в Холивуд, но през последните години няма много запомнящи се роли в киното. Напоследък се заговори, че той планира да се снима в продължението на „Мисис Даутфайър“.

Колкото до имота, звездата направи сериозен опит да го продаде през 2012 г. за 35 милиона щатски долара, но така и не му намери купувач. Затова сега е намалил цената на 29 милиона.

От гроздето в имението на актьора се произвежда вино от сорта каберне совиньон, което се казва Villa Sorriso, или в превод „Вилата на усмивките“.

Вижте снимките на имението на актьора в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: имениеРобин Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
fsb преди 10 години
кат искаш адреналин, ела да те увиса от балкона надолу и ше ти дам един адреналин, ****ак
3
1
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 10 години
Абе пич, всеки заслувжава това което си изкара. Какво означава кой колко заслужил? Щом ти плащат и имаш, значи си заслужил. Лузърите са си такива защото са такива:)
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 2Нека да ти го обясня много просто. Адреналинът е най-великото нещо, което му се случва на човек. Тези хора ни даряват с емоции докато ги гледаме от които адреналинът ни се повишава. Затова са и скъпоплатени- защото те зареждат с него.
1
3
 
0
 
! Отговори
някой преди 10 години
а аз все се питам, с какво актъорите и спортистите (най-много футболистите) са по-заслужили от всеки работещ човек, че да получават толкова милиони. Тази разлика е извънземна и по никакъв начин не е адекватна на това, което правят ! Но човечеството си заслужава всичко, все пак същите тези обикновени хора им плащаме заплатите и ходим да викаме като неандерталци на трибуните...

Спонсорирани публикации