Коя е жената, пленила сърцето на Клуни

Амал е красива и успяла адвокатка
29 апр 2014 14:14,
53
Коя е жената, пленила сърцето на Клуни
Снимка: БТА

Докато тревата е зелена и докато Земята се върти около оста си, Джордж Клуни - вечният холивудски ерген, ще остане ерген. Или поне така си мислеха всички, докато не гръмна новината, че актьорът се е сгодил, пише "Индипендънт".

Но коя е дамата, която успя да постигне това, което куп сервитьорки, модели и наперени актриси не успяха?

Новата годеница на Джордж Клуни е невероятната Амал Аламудин. Тя е красива, но също така и много успяла адвокатка по международно право.

Амал много се различава от бившите партньорки на секссимвола Клуни, изтъква "Мирър". Освен че е привлекателна жена, тя има и забележителна кариера.

Аламудин е родена в Бейрут и е на 36 години.

Още по темата
Тя не е холивудска звезда и е далеч от светлините на прожекторите, но е преуспяваща адвокатка, която се занимава с международно право и защитава човешките права.

Нейни клиенти са интересни личности като създателя на Wikileaks Джулиан Асандж и бившия украински премиер Юлия Тимошенко. Също така е работила като съветник на посредника за конфликта в Сирия Кофи Анан.

Годеницата на актьора, спечелил Оскар, е съветник и на краля на Бахрейн. Образованието на Аламудин е също толкова впечатляващо, колкото и автобиографията й.

Тя е завършила Университет по право в Ню Йорк и също така е учила в Оксфорд. Това е доказателство, че любимата на Клуни е освен красива и много интелигентна.

Аламудин владее френски и арабски и се бори за човешките права както в Америка, така и в цял свят. Автор е на публикации по международно криминално право. Аламудин успява да изгради почти невъзможния женски образ на красива и успяла жена.

Докато се опитва да спаси света, Амал отделя време и на годеника си - двамата влюбени са забелязани на сафари в Африка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
иха преди 10 години
38 :)))))))))))))))))))))))))) само не знам за смях ли е ....
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грозно, черно и космато !
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Докато се опитва да спаси света, Амал отделя време и на годеника си - двамата влюбени са забелязани на сафари в Африка."***Tozi epilog na pisanieto e venec na glupostta choveshka. Ne lichi vyprosnata da e spasila niakogo, za godenika i ili dobor ili nishto - mychi se da se napravi na leftist, gore-dolu po-uspeshno otkolkoto na artist. S edna duma cialata istoriia e porednata dobre prodadena parveniushka dyvka za balyci. Nevyrending okolosvetsko pyteshestvie na William i co. veche omryzna
24
1
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Мале колко комплексари пишат тука. :)Инак Клуни ми изглежда спокоен и стабилен човек, нормално да хареса умна жена, а в случая и красива. Евала им и дано да им е стабилна връзката.
23
1
 
2
 
! Отговори
До 39 преди 10 години
Деденце, деденце...но...ако дойдеш да ми го кажеш в очите ще ти се случи случка. Да не говорим, че и за познания за PC-то май не можеш да ми се конкурираш. А и на вас, днешните пубери представата за годините ви е съвсем сбъркана.Както и да е.Коментар 40 правилно го е казал. Не е въпрос до години, а до възпитание.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментарите под статията са показателна защо у нас никога нищо не може да стане .Прочетете само фашизмът който лъха дори в една любовна авантюра от умопобъркани крайни джихадисти и расисти които ние наричаме Българи .Ужасих се направо!!!! Едваж ли има друга държава с толкоз болни хора!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рядко проста *** коментира тук.
20
1
 
3
 
! Отговори
Do 34 преди 10 години
До до 17А ти какво си мислиш бе, пубер?!Че вечно ще си хващаш гаджета на по 18г?Какво да прави един мъж на 50г с някоя лигла на 22?Но, какво ли ви обяснявам на вас...ще поживеете и ще видите.Сега още хвърчите във въздуха.
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ko te ljubi ovih danas' kim se topis na jastukuodnela ga nocna tamaneka trazi drugu devojku
18
6
 
3
 
! Отговори
българин преди 10 години
Много харесвах Клуни и филмите му, но сега, с тая арабка (че на всичкото отгоре и адвокатка), ми падна в очите - също като Мел Гибсън с рускинята. Явно има МНОГО ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ХОЛИВУДСКИТЕ И МЕДИЙНИ ЛЕГЕНДИ ОКОЛО ЗВЕЗДИТЕ И САМИТЕ ТЯХ. Опасявам се, че нещастията на Клуни тепърва започват.
17
0
 
5
 
! Отговори
Яне Янев преди 10 години
До коментар 30 : Другарят Станишев - "Твой"....... ама......... друг път! Той е МОЙ!
16
3
 
6
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 10 години
:(((((((((........... РЕВНУВАМ !!!!!!!!!!!!!.......... :((((((((((((((( Каква е тая дропла? :( Клуни трябва да е мой! :(((...............
15
0
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 10 години
Не се зачетох в статията, само в заглавието. Момата бива в лице. Малко на арменка мяза. Такава ли е?Клуни-то нещо няма филми напоследък. Кво се случва с тва м'че?
14
2
 
6
 
! Отговори
Не знае какво върши преди 10 години
Жалко,не знае с какво ще си има работа,ливанка - огин ... ужассс! И това комбинирано с адвокатлък и то международен.Дано да изкара късмет но не вярвам.Това е жена за съдия,прокурор или адвокат,не е за наивен ерген...
13
2
 
4
 
! Отговори
Джордж Клуни преди 10 години
Като ни се роди дете сме се разбрали да го кръстим Джоржд бин Мохамед бин Зайед бин Иса ал Нахаян-Клуни. Чудя се как да му викам накратко.
12
1
 
3
 
! Отговори
гошо вечният ерген преди 10 години
Нещо сте уцапали превода пак. Клуни беше женен от 1989 до 1994.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
голямо чудо , хората си нямат работа , занимаватина с глупости , ако иска и за хипопотам дасе жени , безразличниса
10
0
 
7
 
! Отговори
BG преди 10 години
Само едно ще кажа: дупе да му е яко! Няма други толкова еманципирани жени като ливанките, те много добре си знаят интереса!
9
2
 
2
 
! Отговори
peci преди 10 години
imah edin poznat mnogo hubav i ymen no sas sastata takava 4erna gorila si e gybel vremeto tc tc
8
4
 
8
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Клоуни ще приеме ли Ислияма ???