Как сексапилните холивудски звезди ни продават парфюми

Горещите знаменитости впрягат сексапила си в името на бизнеса
4 май 2014 21:25, Мария Дуковска
7
Как сексапилните холивудски звезди ни продават парфюми
Крис Евънс и Евън Рейчъл Ууд са лица на аромата на Gucci.

Холивудските вампири и супергерои определено умеят да продават парфюми. Робърт Патинсън е лице на мъжкия аромат на Dior, Александър Скарсгаард е лице на новия парфюм на Calvin Klein, Иън Сомърхолдър намеква на мъжете, че ако ползват аромата на Azzaro, ще имат същия успех с жените като него. Освен това капитан Америка – Крис Евънс и Супермен – Хенри Кавил също са лица на известни козметични брандове.

Сред последните холивудски красавци, които сключиха договори да представят мъжки аромати са Саймън Бейкър от сериала „Менталистът“, който стана лице на Givenchy „Gentlemen Only“ и синеокият Крис Пайн, който ще вдъхновява мъжете да използват Armani Code.

Рекламата на Gentlemen Only е снимана от модния фотограф Патрик Демаршелие, а Бейкър позира в проливен дъжд, предлагайки чадъра си (и сакото си) на една красива жена, като един истински английски джентълмен.

Разбира се, не е изненада, че „знаменитостите продават“ повече отколкото неизвестните модели, но все пак и брандовете си избират наистина едни от най-горещите звезди в момента за свои лица.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други звезди (и мъже, и жени) участват в кампании на парфюми през 2014-та!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: кампанияпарфюмзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Факт е, че известните лица привличат погледите и много хора се лъжат само заради това да си вземат даден парфюм. Аз лично не го разбирам това и никога не съм си взимал парфюм, само защото някои известен актьор му е рекламно лице. Трябва ли ми парфюм взимам го от 2 магазина (Ivis.bg и Beautyzone.bg), от които лично аз съм доволен като предлагано качество и цена. За мен е много по-важно какъв е аромата и как се съчетава с кожата, защото е доказано, че един парфюм не мирише еднакво при всеки.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напиши после статия за секс с напарфюмиран вампир.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 4 АнонименЕ тук ти ме изпревари :))))))))
3
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
искам да помириша пръднята на анджелина джоли
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Горещите знаменитости впрягат сексапила си в името на бизнеса"Не само знаменитостите врягат секса за бизнеса си. И съвсем посредствени жени (особено в България) се предлагат на началниците си, да ги издигат в кариерата, да ги повишават в йерархията.Намират си любовници, които могат да са им от полза, за намиране на работа.
1
1
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 години
Нпиши нещо за плющене ,там ти е силата.