Вилата на Ралф и Рики Лорън в Ямайка

Вижте екзотичното бягство на американския дизайнер
7 май 2014 08:08, Мария Дуковска
0
Вилата на Ралф и Рики Лорън в Ямайка
Снимка: architecturaldigest.com

Американският дизайнер Ралф Лорън пуска в идиличната си вила в Ямайка екипа на списание Architectural Digest. Елегантният ваканционен дом носи изтънчения вкус на модния ветеран, чиято компания Polo Ralph Lauren има близо 300 магазина по целия свят, съществува от повече от 40 години, а състоянието на моделиера се оценява на 7 милиарда щатски долара.

Освен тази вила Ралф и съпругата му Рики имат апартамент в Манхатън, рустикална къща в Лонг Айлънд, ранчо в Колорадо и имение в Бедфорд, Ню Йорк. Всеки техен дом носи различно настроение, а колкото до тази вила, тя се намира в луксозния курорт Round Hill, близо до плажа Монтего в Ямайка.

„В Колорадо се наслаждаваме на земята, ходим и яздим коне. В Ямайка си почиваме, лежим по цял ден или се люлеем на хамак. Аз живея много забързан живот, а в Ямайка нямам никакви задължения. Това е един много ведър и различен свят, далеч от всичко банално“, обяснява Лорън, който има три пораснали деца от съпругата си – двама синове и една дъщеря.

Вилата на дизайнера е построена в началото на 1950 г. и първоначално е била собственост на шеф на една от най-важните инвестиционни банки на Уолстрийт по онова време. Когато Лорън купува къщата през 1996 г., тя била тъмна, мрачна и затворена. „Къщата приличаше на болница. Беше някак безрадостна“, споделя дизайнерът.

След като семейство Лорън я реновира по свой вкус, вилата започва да излъчва светлина, чистота и истински лукс.

Вижте снимките на луксозната вила на дизайнера в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари